Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

http://www.armytimes.com/

Jel je pokusao itko osim mene?

Evo link koji sam ja dobio, ali kad se na njemu klikne download, prebaci na stranicu koju je little napisao u vijestima…

btw. neznam dali ima ikakve veze, ali tip koji mi je poslao link usput mi je napomenuo da download ne radi sa eksplorerom.

Ajd ako je netko pokusao nek javi rezultate.

Popizdit cu ako bude corrupted :smt021

BaXuZ
    Participant

nema još niš tamo, kolko ja vidim

LittleCannon
    Moderator

Na army times je krepao link, upravo trazim alternative

RimtuTiTuki
    Participant

Ajd ovako, tko ne uspije skinuti, neka javi ovdje, ja mu sprzim, i posaljem preko Groo-a

ekipa@Karlovac, vama mogu poslati postom, busom ili isto Groo-om sutra ako mu se ne bude zurilo nazad…

Prvi put da me je razveselio t-scum, podigli mi brzinu, i ovo ce mi naplatit “samo” 50kuna naspram 100 koliko bi to bilo prije,,,

H.T.Get
    Participant

Ja cu lagano pricekati suuuuutraaa, pa ako izadje, to ce mi mala skinuti za par minuta, onako na zzzzssssssssss…. i kad dodje doma… !opr019hw

B051LjKo
    Participant

i torrent je gore na torrent spyu…. POPIZDIO SAM, refreshao sam download site kao majmun dok se nije pojaviolink, i onda kurac, otrchao na fax, krenuo s megabajt i pol, pao na 200K…. otjerali nas iz prostojrije…. otišli na kat…. i krepao link…… GRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LittleCannon
    Moderator

Ide download 104Kbs, hehe

Evo link tko hoce!

http://getazureus.com/getContent.php?magnet=BCSWE4FWIPBGRVATQVF2HXUYAZC3MM37&name=americasarmy270_generic.exe

Potrebno je skinuti azaures torrent klijen i preko njega pici sasvim solidno

KrLe
    Participant

Sta evo link!??? di je?

LittleCannon
    Moderator

ufff 2.49Gb ovo ce potrajati

H.T.Get
    Participant

Sto mu dodje ovo “generic”? Ne bih htio coprati, al nigdje nema nista sluzbeno…

Da ne bi bilo corrupted ili neka beta djidja…

RimtuTiTuki
    Participant

Probajte ovo, iskopirao sam lokaciju sa koje ja skidam, nisam 100 % da ce raditi

Download

LittleCannon
    Moderator

Probajte ovo, iskopirao sam lokaciju sa koje ja skidam, nisam 100 % da ce raditi

Download

Ne radi

BaXuZ
    Participant

cijeli kilobajt na tom linku

Dakky
    Participant

Ne znam ja skidam al ide samo 210 KBs… za 3.5h je skinuto…….

BaXuZ
    Participant

ooo daks, mi smo grupno skidanje imali, imas kod trokija kopiju, sam je doma i budan je

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.