Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Neznam za vas ostale, ali ja sam se pomalo zapalio na ovu ligu. U prenesenom znacenju, bilo bi mi jako drago ako se ozbiljno primimo toga i po prvi put izbacimo nasu zivotnu filozofiju zgubidanstva i GUM taktika.

Volio bih ako bi se mogli odmah na ovom mjestu dogovoriti i na neki nacin uvjetno “obecati” da cemo dati sve od sebe na ovoj kurcevoj ligi. Izmedju ostalog volio bih da piscu onog clanka pokazemo da je u bio u krivu sa procijenom (makar znam da nas je i predobro procijenio).

S obzirom da je ovo ozbiljna liga, za razliku od HCL-a, javno obecajem da cu se potruditi izvuci maximum iz svih nas (i po pitanju treninga i po pitanju morala, nemojmo podcijeniti snagu visokog morala).

U svakom slucaj pjesnik je htio reci, da cu odvajati maximalno vremena sto budem mogao, a volio bih znati na koga jos mogu racunati da ce ovo prihvatiti kao i ja?

Dakle idemo razglabati o ovoj temi.

KrLe
    Participant

Haug!

Ovaj gilgamesh je bolji od red bulla, da je danas neki match odma bi se plasirali u finale!

Kad su glupe mape, moramo se baciti na vjezbanje hitro.hr!!!!

Ocemo kondicijske treninge ili tehniku?

Jel dosta triput tjedno!? Ah odluke odluke…

B051LjKo
    Participant

Ok, sad je trenutak da kažem da sam izrazito ponosan što sam član Ri051 klana. Gilgamesha osbno ne poznam, ali znam tko je [za vas neznalice ,jedan od najbolji AA igrača i vrlo priznata osoba u AA communityu] i moram priznati da mi laska kada se čovjek uvjeri da je ime Ri051 poznato na AA sceni. [da procijenio, čovjek nas je praktično nacrtao]

Ja sam spreman potpuno se posvetiti Tracker ligi, do mjere da odjebemo sudjelovanje u 2 sezoni HCL lige i potpuno se posvetimo Tracker-u. Pod potpuno mislim POTPUNO, treninge 5 puta tjedno i svjestan ulazak u “srat će mi svi oko mene [aka žeMska čeljad oko mene koje ne fali] da nisam normalan” sferu življenja….

crono
    Participant

Ja sam poceo pisati ali sam skuzio da nisam dobar u pisanju pa cu biti kratak kao i uvijek.

Dat cu sve od sebe 110%….

Jucer sam promijenio posao tako da sam jos malo zbunjen, nadam se da ce biti sve OK.

Zelim samo da se trenira , i trudi pa makar bili zadnji ali da smo dali sve od sebe, a znam da necemo biti zadnji

Kao sto napisah neznam ja sa dugim tekstovima i zato

Bok

Zh0rZh
    Participant

Zapuhao je vjetar optimizma u Ri051….Moram priznati da se i meni penisic produljio kad sam to procitao. A najvaznije mi je da smo uz toliko amaterstvo i GUM taktiku, po njegovoj ocjeni average i competitive. jebajga kad smo uz angaziranost 0.1 (da ne bude bas 0) prosjecni, sta bi bilo tek da se organiziramo. Samo da nas ne zaboli ako se krenemo organizirat 🙂

Sve u svemu mislim da ipak odlucuje i sama individualna kvaliteta igraca (with all due respect, mi NE znamo pucat) i njegov skill, jer kako neki znaju pucat (ne govorim o citerima, vec o pravim pjojevima) mislim da ja (i velika vecina nas) nikad ne cemo znati.

B051LjKo
    Participant

Mislim da nisi u pravu, da ima bolje ljudi kooji pucaju na nas… oh ima… ali da mozhemo namuchiti sve i jedne od njih… oh možemo….

BaXuZ
    Participant

zivio govornik, ja cu se trudit kolko god posao, žena i dijete dopuste, ašto se HCL-a tiče, mislim da je ta liga apsolutni promashaj, nadao sam se necemu daleko lijepšem, no eto, nabrijani klinci i pjo plejeri se uvatili HCL-a jer tamo mogu implementirat svoje pjo i hax vrline jerbo nema dostojne zaštite

BaXuZ
    Participant

BTW, kupih si danas slučajno u elektromaterijalu jedan gadget, igraći mousepad na USB sa crveno osvjetljenim rubom, više na http://www.revoltec.com.

Tako da sam od danas i ja pjo :))))))9

Lamb-Lover
    Participant

Cannon je nabrijan, Krle ja nabrijan, Crono je nabrijan,Zhorzh je nabrijan, Baxuz je nabrijan, Bosiljko je nabrijan, nabrijan sam i ja :smt068

Troky
    Keymaster

fiju briju

crono
    Participant

Sad kad smo svi nabrijani, mogli bi i neku lanusu baciti!!! :smt035 :smt067 :smt068 :smt066 :smt070 :smt071 :smt072

!opr019hc

Dakky
    Participant

Ja za lanushu…….. i nabrijan sam… i pijan, fkorz

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Groo
    Participant

Snajperista se javlja na raport te je spreman dati svoj obol u podizanju kvalitete [Ri051] klana (citaj treninge i ostalo)

I da…..nabrijan sam :smt077

Troky
    Keymaster

ne znam zasto ali imam neki odvratni feeling da vec za drugo kolo necemo uspjeti skupiti 6 igraca…

… zivi bili pa se izivcirali…

Dakky
    Participant

… mislim da krivo mislis Troky, mislim da ce za svako kolo biti 8 igraca online….. i da cemo se svadjati ko ce igrat a ko nece…. 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.