HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaAkcija “Vratimo im underscore”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • Author

_moby
    Guest

Za sve zainteresirane da im scHmecK onLine status na nasem site-u proradi dovoljno je dodat megapopularni “_” underscore ispred svog nicka of kors!

Me like’s it and me will keep it! !opr019g2

Troky
    Keymaster

BUG useru! !opr019fx :smt013

Akcija zavrsena!

!opr019ft

LittleCannon
    Moderator

hehe

_moby
    Guest
    !opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge

D I K T A T O R U !

!opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge

RimtuTiTuki
    Participant

Ma priznaj da si izgubio psd od siga i da ti ga se neda mijenjat, pa sad dizes halabuku oko citave situacije…

Ponavljam ovo nije demokracija, bila je…(odlucilo se za micanje siga) sad je kako si dobro shvatio diktatura. Dakle izvoli link i oduzmi si 5min svog vremena i izbrisi “_”

Mi verujemo u tebe i znamo da ti to mozes 😀

B051LjKo
    Participant

Ma svaka čast trokyu na naZZizmu, tako treba…. kazna je zajebana i opravdana…. kao što je ja mučki uz razumijevanje odslužujem i robijam….

Troky
    Keymaster

Nije to nikakav naZZizam, ni diktatura… nego samovolja…

ako netko moze reci da nece maknuti _ bez obzira na (demokratske) rezultate bazena onda ja mogu, ako mi padne napamet, uz svaki nick koji ima _ (osim od Grooa) dodati sličicu smežuranog peniSiCha, obojati nick u roza boju, linkati ga na salon za masažu, staviti [HS] tag, i sl…

B051LjKo
    Participant

I ja se potpuno slažem sa svime [osim dijela sa [HS]-om jer bi slika smežuranog penisića u roza boji u tom slučaju bila slika i prilika tvoje muškosti…] Jedino iz “If it aint broken dont fix it” razloga i zbunjujućeg domokratskog glasanja (u kojem sam ja glazao za micanje anredskora only in Lil’Canon slučaju) odbijam maknuti gorespomenuti. Trpim posljedice i robijam bez online statusa mučki, tiho i ponosno…. 🙂

PS. Zašto je Groo iznimka?!

moby
    Guest

Ja sam SIGURAN da je puno ljudi glasalo bez da su 10 milisekundi razmisljali o tome sta rade i kakve su posljedice toga.

Klan je osnovan pred 3 godine i dogovor je bio takav kakav je. Moj tag je promjenjen NULA puta i kao takav ce ostat nepromjenjen bez obzira na tudju samovolju!

Ako nekome fali mjesta ili ima EGOstencijalnih problema slobodan je promjenit to kako god mu pase pa makar se zvao i [Rio51]RozaPenisich, ali to definitivno nije razlog da JA mjenjam tag koji mi je drag i fin.

A ovo je vec otislo pre daleko….

Troky
    Keymaster

PS. Zašto je Groo iznimka?!

Zato jer ima underscore u samom nicku… napisao sam to da ne bude zabune

LittleCannon
    Moderator

Ja sam SIGURAN da je puno ljudi glasalo bez da su 10 milisekundi razmisljali o tome sta rade i kakve su posljedice toga.

Klan je osnovan pred 3 godine i dogovor je bio takav kakav je. Moj tag je promjenjen NULA puta i kao takav ce ostat nepromjenjen bez obzira na tudju samovolju!

Ako nekome fali mjesta ili ima EGOstencijalnih problema slobodan je promjenit to kako god mu pase pa makar se zvao i [Rio51]RozaPenisich, ali to definitivno nije razlog da JA mjenjam tag koji mi je drag i fin.

Jedino tko ovdje ima problema sa egom si ti moby koliko vidim. A prije i nego sto upotrebljavas neku rijec iz koje razvijas vlastite izvedenice, potrudi se doznati njeno puno znacenje. Nitko, ali bas nitko mi nemoze reci da netko ili nekog zanemaruje u ovom klanu ili da netko gleda samo svoje interese.

Uostalom kako opisati tvoje odbijanje placanje servera koji nosi Ri051. Kojom rijeci ces mi to pojasniti. Spomenes li mi princip, potrudi se prije doznati sto princip ima kao puno znacenje, kao iz koje latinske rijeci je nastao.

moby
    Guest

posluzit cu se samo citatom it troky’s sig:

Arguing over the internet is like running in special olympics.

Even if you win, you’re still retarded.

Tako da bi zavrsio s ovime jer kao sta sam rekao, otislo je pre daleko.

ah da, s oneim EGOstencijalnim nisam imao namjeru nikog vrijedjat jer ste mi svu i RL jako dragi ali ovo sta se ovdje desava vec granici sa zonom sumraka i bad tripovima !cupakosu

Troky
    Keymaster

I 10 milisekundi je dovoljno da si prosviras mozak…

Čiju samovolju? Nitko tu ništa ne radi samovoljno. :smt046

Pa nitko te ne tjera da ga mijenjaš. Ja sam promjenom skripte i micanjem underscorea samo ispoštovao glas većine… ništa više.

Di? Ne vidim…

Anyway, koji je uopće smisao biti u klanu? Ne može nas se skupiti 4 od 20 za match jednom tjedno, ne možemo se organizirati da bacimo trening nas 8 od 20 jedom tjedno, pokušaji team-buildinga nam imaju efikasnost 0%, na pivi smo zadnji put bili … scratch-scratch, booo…

Ok, jesmo zgubidani, ali za to nam ne treba klan nego udobna fotelja i par pivi 😉

… i da preduhitrim Pepicha… da, obratio sam pažnju na svoj sig… :smt107

LittleCannon
    Moderator

posluzit cu se samo citatom it troky’s sig:

Arguing over the internet is like running in special olympics.

Even if you win, you’re still retarded.

Tako da bi zavrsio s ovime jer kao sta sam rekao, otislo je pre daleko.

Ako je ovo jedini argument koji si mogao pronaci, “I rest my case”.

moby
    Guest

OT: da se malo podsjetis

Slazem se u potpunosti iako cu bit bas jedan od BANiaranih igraca jer me igranje matcheva apsolutno ne interesira…. Jedino sta ce mi bit zao da ne mogu igrat na serveru van “radnog” termina

Naravno uplate cu izvrsavat i dalje kao i do sada po sistemu “kad i koliko budem mogao”, cisto iz solidarnosti

A sad me zanima kad cemo na pivu pa da se malo ohladimo !opr019jb

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.