Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

Odjebaus
    Participant

Neki dan kad su dvojica iz RI051 svratila na nas klanski server (Clan33 – WCSE) uvidjeh svoju gresku – uopce ne pratim vas forum. Stoga evo me da taj propust ispravim, a ujedno i posaljem pozdrave iz suncanog Umaga, sad cete me cesce sretati nego prije 🙂

Inace, stranice su vam super, svidja mi se kako je integrirano sve. Neki PHP portal? Koji ako nije tajna?

BaXuZ
    Participant

a chigovi ti je ta klan 33, zvuci mi ko kad su Grobnicani pred 20 godina imali svoj disko, club 33, a zvao se tako jer su svi bili stari mladići, i svi su prošli isusova leta

B051LjKo
    Participant

Zahvale možeš uputiti našem Linusu Gatesu aka Trokinji… BTW kao gost ne vidiš niti 20% guuudiesa i fićursa kojima site obiluje

Odjebaus
    Participant

a chigovi ti je ta klan 33, zvuci mi ko kad su Grobnicani pred 20 godina imali svoj disko, club 33, a zvao se tako jer su svi bili stari mladići, i svi su prošli isusova leta

Tocno tako, klan pokrenuo jedan englez kad je imo 33 i vecina nas je bila 33+ ali onda dosla deca pa je tokalo nacinit i 33-. Potom navalishe stoka sitnog zuba sa svih strana svijeta te je sad klan internacijonalna skupina lezilebovicha i niskoristizgubidana. 🙂

http://aaotracker.4players.de/clanprofile.php?clanid=6509

BaXuZ
    Participant

dobri su ti statsi, ocito nisi puno na modemu igrao

LittleCannon
    Moderator

Evo da i ja ti zazelim dobrodoslicu kao moderator ovog foruma. Drago mi je da si dosao i jos draze mi je sto si najavio da ces i ostati.

Sto se tice stranica mislim da se to sve skupa zove nuke PHP i da su stranice u gotovo slicnom obliku gotove za download (naravno bez dodatnih ficra koji su napravljeni trudom, znojem i mukom nase gdragog suborca Trokyja)

Jos jednom dobrodosao, lijepo je za cuti da ima igraca i sa druge strane Ucke 🙂

Groo
    Participant

Dobrodošao ICA

Vidimo se pokoji put na vašem serveru jer ponekad volim zaigrati WCSE a tvoj klan sam na istoj mapi i primjetio još prije vašeg servera.

Anyway, pozdrav iz Buzeta (ne zato što tamo živim več mi je to trenutačna (terenska) lokacija)

Salut

Odjebaus
    Participant

Drago mi je da ste svratili sinoć na 33 server, sori radi engleskog jezika ali i sam sam sudjelovao u kreiranju tih pravila pa mi je nezgodno spram ostalih da ih mi kršimo iako sam admin tamo. U svakom slučaju, nadam se da ste se zabavili na WCSE, kad vas ulovim online možda svratim na vaš TS ako nemate ništa protiv. Fali mi ćakula sa domaćim ljudima 🙂

Inače, super ste ekipa, vidim da ste svuda zajedno a i niste neki mulci (prije djedice kao i ja) bar po glasovima na TS-u. Sa moje strane sve 5 za cijeli klan i puno pozdrava.

BaXuZ
    Participant

pretpostavljam da su decki provjeravali kako im se vas server ponasa. Jel to bio server na artofwarcentral? Di je smjesten?, jel jako lagira 2.5? mi kontamo uzet server, pa smo vidjeli vas izlistan na AOWcentral:

Odjebaus
    Participant

pretpostavljam da su decki provjeravali kako im se vas server ponasa. Jel to bio server na artofwarcentral? Di je smjesten?, jel jako lagira 2.5? mi kontamo uzet server, pa smo vidjeli vas izlistan na AOWcentral:

Da, točno tako, provjera kvalitete servera. Moji dojmovi su – loše. Server zaista je u Amsterdamu (provjerio sam) ali izgleda da nemaju dovoljno propustan link za njega. Ping je sa par igrača preko T-Com DSL-a ispod 100ms da bi sa porastom broja igrača išao gore. Već sa 14 igrača ping je preko 100, a sa 20 igrača server prestaje biti igriv zbog lag-a.

Uspoređivajući višemjesečna iskustva administracije GOAA servera sa AOW serverom, mislim da je GOAA bio puno bolji što se lag-a tiče (nije ga nikada bilo niti sa 26 igrača), ali je upravljanje serverom bilo kompliciranije – potrebno je bilo ručno upload-ati AASA skripte (AOW FTP-om), često ga je trebalo reboot-ati, izgubio bi honor status tu i tamo, management stranice nisu uvijek bile dostupne itd. Sa AOW-om je izgleda situacija nešto bolja, ali bi još pričekao sa ocjenom tog dijela priče barem mjesec dana.

B051LjKo
    Participant

Pazi nama treba 16 slotova, ako je sve u redu sa toliko igrača (ili barem blizu svega u redu) uzeli bi ga… Jebi ga jeftiniji su na 6 mjeseci od clanserversa punih 100 USD

BaXuZ
    Participant

lijepo ti je napisao da mu treba mjesec dana za bolju ocjenu

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.