Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle ako netko pronadje bilo sto na netu vezano za poboljsanje dozivljaja igranja AA3 (prevedene engleske fraze bas glupo zvuce na hrvatskom, zar ne?) slobodno neka posta link u ovaj sticky topic

Ja cu ga s vremena na vrijeme editirati radi preglednosti.

Evo ga za pocetak:

Americas Army Manual

Tweakovi za slabe konfiguracije

B051LjKo
    Participant

Moj doživljaj igranja armije može se popraviti na način da reset tipku opituram u rozo… Naime, za sada je jedini doživljaj obligatorno stitskanje iste!

RimtuTiTuki
    Participant

Nema potrebe za tim, samo treba gajba pive, i jedna Super Skandi… da u miru rijesavas krizaljku dok cekas da se igra odblokira

B051LjKo
    Participant

Nema potrebe za tim, samo treba gajba pive, i jedna Super Skandi… da u miru rijesavas krizaljku dok cekas da se igra odblokira

Bole tebe qratz… dok čekaš da se armija deblokira barem ti Hor i7 me’re da renderiše… moj ne’mere ni to…

RimtuTiTuki
    Participant

Ne mere ni moj nista dok se ova zablokira… ne mogu ni alt-tabu windoze…

btw. koliko sam ja skuzio… svako to blokiranje je izazvano autorizacijom. Izgleda da armija razmjenjuje gomilu podataka sa autorizacijskim serverom… a isto se događa vrlo često zbog toga što se hrpa ljudi istovremeno pokušava spojit na servere.

Danas sam slucajno naletio na server koji se tek upalio, i usao sam na njega i autorizirao se u roku 2 sec. Nakon mene su isto napravili Pepic i Moby.

Tako da mozda nije i sam problem sa autorizacijskim serverima, nego sa kolicinom istovremenih autorizacija koje server na koji se zeli spojiti stvara sa centralnim serverom od Pragmatica. Dakle istom logikom situacija bi se mogla drasticno popraviti kako bude rastao broj servera.

A za test bi mogli aktivirati vlastiti server 🙂 Troky?

B051LjKo
    Participant

Ovo je strašno, ova igra je takav poluproizvod da mi se bljuje…

Žao mi je što nisam upisao arhitekturu… koliko vremena izgubim na loudanje i blokiranje mogao sam i doktorirati do sada… jebala me tehnika…

RimtuTiTuki
    Participant

LittleCannon
    Moderator

editiran uvodni post, tnx Rimtu

RimtuTiTuki
    Participant

Za sve sa zLim™ ATi-em

Preimenujte AA3Game.exe u bioshock.exe da bi aktivirali AA, a da vam ostane HUD…

preporuca se AA 4x BOX… navodno jako sjebe performanse… probat cu poslje, pa cu updejtat

Troky
    Keymaster

ja sam to probao neki dan sa preimenovanjem u ut3.exe… AA je uključen ali ništa od HUD-a

RimtuTiTuki
    Participant

Uglavnom radi… HUD se vidi, sve 5… ali frame-ovi padnu sa 80 na 32 sa 4xBox, 39 2xBox… i sve je nekako gumenasto

Ali izgleda fantasticno!!!

KrLe
    Participant

Šta je BOX?

Troky
    Keymaster

zanimljivo… sa bioshock.exe i ja vidim HUD 🙂

i FPSi padnu sa 60 na 50

Troky
    Keymaster

Šta je BOX?

Vrsta anti-aliasinga kod nov(ji)h kartica/drivera… mislim da je to default

RimtuTiTuki
    Participant

Hahahaha….

Mogu samo reci da je AAO3 jednako ne-optimiziran kao i 2jka…

Za ovo gonit kako spada ce izaci graficke zajedno sa AAO4

Naime igrivo je sa AA2xAF0, i mozda sa AA4xAF0… ali sa AA8xAF16 imam između 5 i 10 FPS-a. u offline modu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.