Jel zna tko radit aplikacije za android ?
Na klanskoj pivi sam predlozio jednu sjajnu ideju za android app, no nije bila bas prihvacena. Zbilja neznam zasto. 😀
Ovako,
aplikacija bi se zvala PussyWasher. Pritiskom na ikonu ,na ekranu vaseg omiljenog android uredjaja bi se pojavila velika vagina. Zatim,korisnik mora odabrat kakvu picu zeli, afro-americku, japansku,kinesku,arapsku,itd.. Nakon odabira aplikacija pocinje. Korisnik sa svojim jezikom prelazi preko ekrana dok se iz zvucnika vaseg uredjaja cuju uzdasi “oh,ah,yees, isaketaj me,…”. Ukoliko to radite kako treba , ubrzo cete dovest vas mobitel (virtualnu gospodju) do vrhunca. Tko brze dovede mobitel “gospodju” do vrhunca,taj je pobjednik.Onaj zadnji placa turu.
Neznam kolko se krecu cijene aplikacija, al mi mozemo stavit nesto jeftino. Pa APP (ako prodje,prodje). Ukoliko uspijemo i obogatimo se,mozemo napravit i aplikaciju za djevojke, WankMeBabe, gdje znatizeljna djevojka upoznaje muski spolni organ,bira velicinu i rasu te zapocinje radnju, s palcem i kaziprstom mice gore dolje po ekranu.
:smt005