Home›Forums›[Ri051] Members Only›Oglasna ploca›[announcement] CLAN-AR-INA
-
AuthorPosts
-
July 19, 2005 at 04:43 #135
diGestiveParticipantEto doslo je vrijeme da se nesto poduzme glede clanarine a.k.a. kasitze prasitze – pa tako dok ne slozim lijepu html tabelicu gdje ce se vidjeti ko, kada, koliko i zbog cega – sam predvidio lijepi thread na oglasnoj ploci. Svima je sve jasno tako da cu samo naglasiti par stvari a to su: lova ce se skupljati na klanskim “hmelj” seansama (onaj ko hoce neka ulozi u fond onaj ko nece ko ga je..) s ciljem da se uzme 12 slot bjach goAA ofishaL || anofishaL server odnosno da se dobije odredjeni fond sredstava s kojim ce se moci po potrebi raspolagati kako bi se podigao klanski standard u interesu boljeg pucanja/opijanja/hranjenja etc.etc… Privremena banka fonda ce biti “u mene” dok ne otvorimo jedan lijepi racuncic u jednoj od banaka na raspolaganju (Zg/Erste etc..) gdje ce i buduci nam sponzori moci uplacivati pretjerano velike iznose poticajnih sredstava. Za prvu uplatu pomnim razmatranjem odluceno je da ce uplata biti u iznosu od simbolicnih 30kn/kurcu tako da fond aka kasitza prasitza trenutacno raspolaze sa:
uplate za 7mj…fond=250kn_______________________
B051LjkodiGestived3uhaLittleFodderDakkyTrokyBaxuz 7 i 8 mjesec<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>
<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>
<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>
July 19, 2005 at 07:47 #3039
LittleCannonModeratorDa li je plativo na rate? (pitam u Dakkyjevo ime 🙂 )
btw, jasno ti je da moramo za pocetak skupiti minimalno 116$, odnosno svaki iduci mjesec 96$, sto po srednjem tecaju NBH znaci da za prvi mjesec moramo skupiti 701.8kn, odnosno 580.8kn za svaki iduci. E sad koliko primjecujem nas ima svega 8 aktivnih clanova ( mobyja ne racunam jer je odmah u startu rekao da nece placati clanarinu) sto jednostavnom racunskom operacijom drugog stupnja dolazimo do 8×30=240. Nadalje 240<701.8, odnosno 240<580.8.
Molio bih prosvjetljenje.
July 19, 2005 at 07:56 #3040
diGestiveParticipantma nije bitno da za 15 dana ili mjesec imamo server – vazno je da pocnemo stavljati u skrabitzu i da malo prisparamo….a mislim..30kn/mj ..c’mon …skupit cemo pare pa makar i ne imali za server, ako nista drugo imat cemo fond za LAN partije ili bilo sto drugo a vjerujem da ce i kakvo sponzorstvo past tako da jednostavno treba se samo aktivirat a ne voditi debate o tome sto cemo i kako cemo s novcem kojeg nemamo.
lagana ispravka –
Da li je plativo na rate? (pitam u Dakkyjevo ime )
Dakkster je o’ma pristo ako se ne varam…
ajmo sad, na nxt pifu ocu da vidim $$$$ ..ja cu donest pripremljenu listu i kuverat dze ce da se drzhi lova….
July 19, 2005 at 16:38 #3041
GrooParticipantajmo sad, na nxt pifu ocu da vidim $$$$ ..ja cu donest pripremljenu listu i kuverat dze ce da se drzhi lova….
Sta nije neka prica o kasici prasici a ne kuverti?
July 19, 2005 at 18:48 #3042
B051LjKoParticipantImali smo dosta intenzivan razgovor oko najma offitial ili unofitial i zajednicki dosli do zakljucka da nam treba offitial sa 12 slotova. Zašto.?
Pa da uzmeno neoff, nehon, netracked servers, placali bi ga upola manje, ali i igrali na njemu samo meceve, sto je u prosjeku 2 max 3 puta mjesecno (a i 0 puta kaou zadnje vrijeme). Zbog svih ne_nešto stvari koje sam nabrojao ne bi bio interesantan za casual play…
Dakle, official; zasto 12, pa 8 servera je stvarno mali server koji dosta kosta, tako da nam se 12 ucinilo zbiljski (strašna riječ, zarne) u redu, a to nam ostavlja mogucnost igranja 6vs6 meceva:
Financije, finalni zakljucak je bio: Bolje skupšljati godinu dana pa irati 6 mjeseci intenzivno na našem serveru neg¸o 12 mjeseci ne igrati na njemu uopće…
Računa se na financije iz smjera: LC, B051. diGe. Groo,BaX. Trox, DaX, NjoNJ, JuH i eventualno ZhoRzH…
Ukoliko nekove vjera brani plaćanje članarine nitko ga ne tjera da to čini: Jedina retardacija koju će unpaying memberi imati jeste čekaonica za službene mečeve, ako ima mjesta igraju, ako ne jebi ga…. zakaravić
Bilo koji komentari na ovaj despotski zakon dobrodošli…
July 19, 2005 at 20:44 #3043
mobyGuestBo51lajak ako te izbace iz NovogLista mozes radit kao moj advokat! 😉
Ti si tako slikovito prikazao moje misljenje, s obzirom da ne igram matcheve [vjerski problemi] nemami smisla “izdvajat” lovu za neki server koji me ne interesira. ALI ako odlucim igrat matcheve, ili jednostavno eto skupim nesto love viska [vjeruj mi to mi je tesko] koja koliko vidim stvarno ide u pametne troskove, VRLO RADO cu uplatit donaciju.
U medjuvremenu prije nego me popljujete imajte obzira da sam dobar dio svog vremena i volje portosio i na ovaj site u koji upravo gledate.
Toliko od mene…
July 19, 2005 at 22:04 #3044
BaXuZParticipantja cu dat, ali igram battlefield, danas sam si piknul Logitech Extreme 3D Pro, pa si sad pilotiram MIG 29
July 19, 2005 at 22:29 #3045
DakkyParticipantigra je definitivno prearkadna, navodno da je CoD puno bolji od BF1/2 … nisam igrao cod pa ne znam.. ne svidja mi se u BF2 sto je igra prebrza, respawn, odmah pucas, moze bit metar do tebe kad se respawnas, ma cijela prica oko respawna mi sucka totalno… when ur dead.. you’re dead.. tako bi trebalo bit… ali nije :/
July 20, 2005 at 02:12 #3046
BaXuZParticipantnavodno je i bosiljko veći jebach od tebe daksone, navodno su u shumi, navodim te blesavog, navodjenim missilom u glavu. Ja volim arkadne igre. Bekrija sam, sto se koga tiče.
July 20, 2005 at 06:50 #3047
diGestiveParticipantSta nije neka prica o kasici prasici a ne kuverti?
dobro, dobro, ajde..uzet cu kasitzu prasitzu i to velikuuuuu da stane punooo soldi!!!!
8) 8) 8)
July 20, 2005 at 09:35 #3048
B051LjKoParticipantnavodno je i bosiljko veći jebach od tebe daksone, navodno su u shumi, navodim te blesavog, navodjenim missilom u glavu. Ja volim arkadne igre. Bekrija sam, sto se koga tiče.
Daj više dosta s tim spamom oko Battlefielda, igra je arkadna i zabavna (sudim po prvom, drugi zbog vec napisanog nisam isprobao). I koga veseli neka se igra, siguzran sam da dobro dođe kao predah ili razbijanje monotonije. baXich nam se oćito stvarno uživio i ja sam automatski klanskom solidarnosti vrlo sretan zbog njegove sreće. A i znam da kad se BaXa cimne jerbo fali igrač (a da mapa nije Basin) da će se isti katapultirati iz MiGa i sletjeti na recimo CSAR Arctic ili nešto treće.
Nisi me u potpunosti razumijo ali nema veze. Poanta je da ja stvarno mislim da nam treba server, ne samo za mečeve. Možmo igrati što nas je volja, nitko nam neće popovati jer pričamo hrvatski, možemo zabraniti HSovcima dolazak na server; sve su to ljepote koje čovjek može ako ima vlastiti server. Ja osobno stvarno volim ovu i gru, a i klan mi je prirastao srcu; i stvano držim da mi je moralna obaveza izdvajati neki minimum za klan (a 30 kn je stvarno minimum) pa makar ne odigrao niti jendnog meča. Zato se je i išlo da dobru volju, nema smisla natezati se sa prislilom plaćanja ili ucjenama tipa, ako ne plaćaš nisi u klanu i zdravo. Opet ponavljam, ako osjećaš potrebu plati, ako ne nemoj i AMEN!
July 20, 2005 at 09:57 #3049
mobyGuestAMEN!
July 20, 2005 at 10:21 #3050
BaXuZParticipantMa šta je CSAR naspram Gulf of Oman koji preletim za cca, cca i pol 6 sekundi
July 20, 2005 at 10:51 #3051
mobyGuestSlusaj TI dosta o BF2 jer cemo te ja i Troky tuzit!
Ubio si nas ko smokve u buggy-u, drugi put gledaj di vozis pijanac jedan stari 😉
July 20, 2005 at 10:53 #3052
d3uhaParticipantdige upisi me gore
edit: bosiljka sta si se ti ono bio raspitivao kod iskona za serv, kako je to izgledalo? Naime na jesen ce nas podosta imati stelu doma pa bi slicno mogli izreagirati kod t-koma pa makar da nam isponzoriraju pola servera
<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Jul 20 2005, 01:00PM ]</span>
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.