HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOM[announcement] OFFICIAL LOGO

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author

moby
    Guest

S obzirom da se termin turnira opasno blizi a majica i dalje nema…

''

i pojednostavljena verzija za majice:

''

i varijanta C kao Crno-bijeli Simple Design za AllAroud funkciju

''

naravno imamo i verziju za na ledja:

''

a sad ajmo opet sa spamanjem “ja bi ovo ovako a ono onako… !zz_banghead

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

BaXuZ
    Participant

di ces bolje od ovog. Bosiljko, stampaj.

B051LjKo
    Participant

Moby ajde molim te ispljuni jednu crno bijelu kombinaciju jer mi se malo kolju ova plava i žuta…

I BTW . mislim da će biti problema sa rubom slova, naime onaj šmek od preslikača mora imati 2 milimetra lufta pa već primjećujem da će dizati graju kako im se to neda… A i s krilima će biti pizdarija…

moby
    Guest

Receno, ucinjeno

B051LjKo
    Participant

BTW. Da li netko želi double dildo kombinaciju; čitaj komplet crvena+plava majica za cijenu samo dvije majice… Da imamo garnituru i za gostovanja 🙂

B051LjKo
    Participant

jebo’te moby ali si brz…. bojim se pitat koliko li ti vremena treba da svršiš… 🙂

B051LjKo
    Participant

E jebi ga sad probao sam te zvati na mob da ne zaspamavamo forum ali ugašen je pa izgleda da ćemo morati !devilmad …

S obzirom već vidim da će biti jako teško baz sita biti napraviti onu dvobojnost što misliš da li bi bilo prihvatljivo da izbaciš iz orlušine svu boju osim crne, slova bi ostala u crno bijeloj kombinaciji sa bijelim opforom…

moby
    Guest

Ja imam totalnu ULTRA SMECK kombinaciju!

Damo kod barba sitotiskara udarit crnu pozadinu na nase lijepe plave majice a onda kod barba rezaca SMECK folije dat izrezat crnu SCHMENCY CHUPAVU foliju koju onda zaljepimo na crnu pozadinu.

As Simple As That

LittleCannon
    Moderator

A da probamo Mobyiju prepustiti pronalazak odgovarajuce ustanove poradi dobivanja odjevnih predmeta koji su od krucijalne vaznosti za nasu malu ali ponosnu zajednicu?

LittleCannon
    Moderator

IH opet si me pretekao moby, sto ti po cijeli dan lupas F5 po forumu?

moby
    Guest

Ne imam skriptu koja mi na mobitel posalje ono sta si mi postao! !bangbang

LittleCannon
    Moderator

!kenjam

B051LjKo
    Participant

A da probamo Mobyiju prepustiti pronalazak odgovarajuce ustanove poradi dobivanja odjevnih predmeta koji su od krucijalne vaznosti za nasu malu ali ponosnu zajednicu?

Njet probljem… moby imaš čast

diGestive
    Participant

!kenjam

looool….bas me zanima kakav je sad sms dobio … !amen

Dakky
    Participant

jako mi se svidjaju sve tri kombinacije ali zelim i crvenu b051ljkovu kombinaciju i to cak ponizno molim za istu jer ce nevjerojatno dobro ici uz moje kuciste…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.