Moby ajde molim te ispljuni jednu crno bijelu kombinaciju jer mi se malo kolju ova plava i žuta…
I BTW . mislim da će biti problema sa rubom slova, naime onaj šmek od preslikača mora imati 2 milimetra lufta pa već primjećujem da će dizati graju kako im se to neda… A i s krilima će biti pizdarija…
E jebi ga sad probao sam te zvati na mob da ne zaspamavamo forum ali ugašen je pa izgleda da ćemo morati !devilmad …
S obzirom već vidim da će biti jako teško baz sita biti napraviti onu dvobojnost što misliš da li bi bilo prihvatljivo da izbaciš iz orlušine svu boju osim crne, slova bi ostala u crno bijeloj kombinaciji sa bijelim opforom…
Damo kod barba sitotiskara udarit crnu pozadinu na nase lijepe plave majice a onda kod barba rezaca SMECK folije dat izrezat crnu SCHMENCY CHUPAVU foliju koju onda zaljepimo na crnu pozadinu.
A da probamo Mobyiju prepustiti pronalazak odgovarajuce ustanove poradi dobivanja odjevnih predmeta koji su od krucijalne vaznosti za nasu malu ali ponosnu zajednicu?
A da probamo Mobyiju prepustiti pronalazak odgovarajuce ustanove poradi dobivanja odjevnih predmeta koji su od krucijalne vaznosti za nasu malu ali ponosnu zajednicu?
jako mi se svidjaju sve tri kombinacije ali zelim i crvenu b051ljkovu kombinaciju i to cak ponizno molim za istu jer ce nevjerojatno dobro ici uz moje kuciste…