HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOM[announcement] PAINTBALL Partija – Subota 16.07.2005

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

moby
    Guest

Kao sta pise u naslovu sutra oko 17-18h [kas sunce bude islo spavat] nalazimo se na Drenovi i idemo pucat u sumu! I malo usporedit koliko je ta armija stvarno “realna” 😉

Ekipa koja gore igra je jako OK, nema zloba, sprdnje i napucavanja [ sta mogu potvrdit Bosiljak, Troky, Bax i moja malnekost!].

Zainteresirani ce opremu dobit po popularnim cjenama [ Troky je platio 30kn zadnji put!]. + kuglice.

Dakle, zainteresirane molim na portvrdu dolazak ISKLJUCIVO preko tel. poziva ili SMSa na moj broj.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

Dakky
    Participant

ako kasnije budete isli na pivu, javite 😉

LittleCannon
    Moderator

Hmmmm, da budem iskren ovih dana mi poziv za pivu zvuci puno bolje nego skakanje na +35C. Dakle ikoliko netko ima zelju za hladnom bocom pive naslonjenu na jaja i razmisljanjima o tajnama svemira neka slobodno predlozi, necu se naljutiti 😉

moby
    Guest

Vidim ja da nece bit nis od toga, covjek spomene paintball i malo PRAVE akcije a vi ste vec u hladu sa pivom u ruci…..

Troky
    Keymaster

pivicu možemo konzumirati nakon paintaball-a… 🙂

Groo
    Participant

Steta sto sam ovaj vikend ostao u Istri.

Da je barem sutra kad se vracam doma.

moby
    Guest

Hooah Sirko!

Bit ce toga jos, igramo mi cesto samo smo ovaj vikend odabrali zbog povoljnih atmosferskih prilika. Malo je pre toplo za igrat po suncu, zato smo uzeli termin >18h

Groo
    Participant

Samo vi obavještavajte o terminima.

Valjda ču koji pogoditi. 8)

d3uha
    Participant

a jebi ga ja sam opet bio na putu, oce biti sta slijedeci vikend?

moby
    Guest

Nece jer je turnir u Kostreni/Kraljevici [ Uvjek ih brkam 🙂 ].

I to nocna varijanta… od 19-02h pod reflektorima, pa zainteresirani za gledanje kako to rade “veliki decki” mogu doc na rivu Kost/Kralj popit pifce koje je tako trazeno na ovom forumu.

d3uha
    Participant

tnx 4 the info

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.