Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #315

  LittleCannon
  Moderator

  Upravo sam na ASF-ovom forumu predlozio jedan scrimza prvi vikend u 12 mjesecu.

  O svim detaljima biti cete naknadno obavijesteni

  #4224

  LittleCannon
  Moderator

  Kao sto mozete vidjeti u prijavama, scrim je dogovoren. Igrace se 6vs6 i igramo pipu, ali sve ostalo je podlozno dogovoru, tako da mozemo igrati mapu koju god zelite. Za one koje ne poznaju ASF odnosno ex BrittArmy dovoljno je reci da decki nikada, ali bas nikada ne citaju i da igraju jebeno dobro. Dovoljno je rci da imaju 18 936 sati vise od nas na pipi, tako da ocekujtre jebeni mec, ali za razliku od nekih drugih timova i liga njih se dade upucati. Decki igraju organizirano i uvjezbano tako da bi moja preporuka za individualnu taktiku bi bila da: ako ga vidis pucaj, ako ubijes mjenjaj polozaj odmah. Ako si promasio opet bjezi i mijenjaj polozaj jer je velika sansa da ces u slijedecih nekoliko desetaka sekundi dobiti metak u ledja. Decki se znaju sluziti TS-om i dobro pazite.

  #4225

  B051LjKo
  Participant

  Heh. drago mi je vidjeti da je naš poslijednji sastanak (čitaj opijanje) urodio plodom i da smo usvojili više manje sve stavke. Što se tiče meča sa ASFom jako sam nabrijan na scrim međutim vrlo rado ću prepustiti mjesto nekome iz prve pipleline postave, u zamjenu za mjesto u drugom djelu scrima.

  Prijedlog za drugu mapu (koji ćete naravno ispljuvati, ali što da radim kad je Mećava jednostavno jača od mene :-)) znate, i u listu bih dodao još i Taigu; arctic jednostavno predugo nismo igrali, a tko zna; možda je Sandstorm dobra opcija jer je idealna za GUM taktiku

  #4226

  diGestive
  Participant

  e jebiga …Grooje i moja melnkost smo u subotu u Ljubljani pogodite kod koga_? kod ZhorZha jel tako…..sto zakljucujete iz gore navedenoga_?

  #4227

  d3uha
  Participant

  taiga i arctic i blizzard moze, na pipi sam amater

  edit: jesam li spomenuo da volim snijeg :p

  <span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Nov 29 2005, 08:02AM ]</span>

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.