HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainAuuuuu kakva nervoza vec vlada!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Iz ciste dosade probrowsam ja malo po forumima a ono ljudi napaljani do daske. Nevjerovatno kakva nervoza vlada, a koliko mi se cini biti ce laganog razocaranja jer svi nekako zaboravljaju da je ov patch od svega ~80Mb i da su njemu dvije mape i novi trening i to je to.Bojim se da cemo citati novi val pljuvanja u slijedecih par dana nakon patcha

Eto malo sam razmisljao na glas B)

B051LjKo
    Participant

Veličina nema nikakve veze; uostalom uvjeri se sam:

Video Demo veličine četiti (4) kilobajta!!! http://and.intercon.ru/acidice4k_by_and.zip

Video Demo veličine od čak 64 kilobajta, kolos u odnosu na onog prvog, http://and.intercon.ru/squish.zip

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Oct 06 2005, 11:08PM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Da vec vidjeno, ali da znas o cemu se radi ne bi usporedjivao AA i demoice.

B051LjKo
    Participant

Pa samo mislim da se u 80 MB sasvim uredno mogu ispraviti SVI BUGOVI koje je AA ima sa dvije nove mape i potpuno novim gameplayem bla bla bla… puno je bitnije što je u samom patchu negoli koliko je isti velik…

Uostalom pogledaj Battlefield, 3 GB gluposti (prc prc)

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Oct 06 2005, 11:11PM ]</span>

BaXuZ
    Participant

prcaj ti kolko volis, cinjenica da su developeri BF2 u kolovozu izbacili patch od nekih 80 mb i nekidan jos jedan od 120 mb, a dragi nam AA devovi u petom mjesecu izbacili 2,4 krcatu gresaka i jos nsu u stanju popravit bugove, a falim te boze deseti je mjesec, pa sad, reci ti meni pametni moj automaticaru, ko tu koga prca.

Dakky
    Participant

Mozda je ipak stvar u lovi, BF2 kosta 350 kn u ducanu dok je AA besplatna, a mozda je Armija skresala budzet AAO developerima…

LittleCannon
    Moderator

Ne nego bih rekao da su jos mladi i puni elana. Ako pogledas datume patchiranja AA primjetiti cete da je armija puno cesce bila apdejtana 2002 i 2003. Gotovo svaki mjesec je bio jedan patch sa barem jednom novom mapom unutra.

A da nastavimo u prc prc tonu, reci cu samo da armija nikada nije izdala patch za patch.

B051LjKo
    Participant

Iznimka koja potvrđuje pravilo bila bi 2.2 na 2.2.1

LittleCannon
    Moderator

Iznimka koja potvrđuje pravilo bila bi 2.2 na 2.2.1

Ne nego je bilo samo dodavanje nove mape SF Sandstorm i ispravci nekih minornijih bugova koji uopce nisu utjecali na game play. Uostalom da bi shvatio moju poantu dovoljno je reci da armija nikada nije izjavila “OK zajebali smo ovaj patch, nemojte ga instalirati nego cekajte iducu verziju”

BaXuZ
    Participant

kakav sandstorm u 2.2.1, si ti malo polupo lonciche, e jebatga, brak oce to ucinit covjeku. Ja igram Armiju od 2.0 i Sandstorm je vec bio unutra.

LittleCannon
    Moderator

kakav sandstorm u 2.2.1, si ti malo polupo lonciche, e jebatga, brak oce to ucinit covjeku. Ja igram Armiju od 2.0 i Sandstorm je vec bio unutra.

Je u pravu si. Sandstorm je dosao u 2.0.a patchu. Znao sam da je bio u nekom dodatku ali sam pomijesao brojkice B)

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.