HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainB051Ljko je DRUGIIIIIIIIII !!!!!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

diGestive
    Participant

NEMAM RIJECI….

B051Ljko SVAKA TI JEBENA CAST !!!!!

i nek te 19”TFT SLUZI I VISE NEGO STO MOZE!!!!

HOOOAHA HHOAHH HOOOOAH

LittleCannon
    Moderator

Osjecam se kao da sam ja bio drugi, Bosiljka svaka cast sluzis nam na ponos i cast. HOOAH

diGestive
    Participant

dijelim misljenje s tobom LC…ja ne mogu opisati ovaj feeling, trenutacno sam toliko luuud da bi iso u Ri i slavio do ranih jutarnjih sati….

svaka cast svaka cast svaka cast !!!1

HOOAh

Dakky
    Participant

Bravo siljko!!!!!

Groo
    Participant

Čestitke Bosiljko.

Iskreno mi je žao za nedolazak ali pojavila se viša sila. Neko slijedeči put.

Dakky
    Participant

Jeb*te ne mogu vjerovat. Ja mislio da me diGe zajebava kad je reko da si drugi ?! Pa bio sam do 3 tamo i nije bilo jos pocelo. A navodno smo svi bili ispali, kolko se sjecam B i ti si htio ic doma ali si cekao da te neki tip nazove, kako to odjednom da si igrao i da si drugi ? Dakle u biti ti nisi bio ispao, a htio si ic doma??

BTW Ono, svaka cast definitivno!!!!

B051LjKo
    Participant

PA ja sam u biti mislio da sam ispao jer mi je po odokativnim kalkulacijama fragrate bio oko 1, na kraju je ispalo da je bio 9-8, što je bilo dovoljno za 2 mjesto u grupi, poslije mene su bila još 3jica sa 8-7, i zato je finale bilo 10 rundi 7 na 7.

Neka nam svima ovo bude lekcija, nema odustajanja!!!! ide se do kraja, do koske!!! pa nek bude sta bude. Meni je ovaj turnir bio jedna velika, velika škola. Možeš ti trenirat (kao i u bilo kojem sportu) godinama, ali ako nemaš utakmica u nogama možeš se jebat. Gnjavio sam cijelo vrijeme da hoću gledat mečeve jer se jako puno novih stvari može, i da naučiti…

I potvdio sam još jednu stvar, je stvarno MRZIM gubiti, ja ne želim i neću gubiti; ja stvarno želim da budemo samo malo manji zgubidani (koliko god ti homonimi imali različito značenje) i da se ljudi češkaju po glavi kad čuju da igramo protiv njih…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Sep 05 2005, 12:25AM ]</span>

d3uha
    Participant

hooah bosiljak

moby
    Guest

Klap-klap!

Nadam se da ce sada uz novi monitor doc i jos bolji fragNArate, pa ce sljedece mjesto bit jos to malo bolje sta moze bit!

B051LjKo
    Participant

Hvala hvala, eto jutro je a jos se nisam smirio, sad kad sam procitao napisanu vjest – skuzio sam koliko sam bio mrtav umoran, toliko nepismenosti i gresaka dugo nisam vidio u jednom tekstu…

Smrc, ceh su nazalost platile Zalmanice, kabelinjo mi je sjeban i gubi mi se kontakt u lijevoj slusci…. smrc smrc

njonjo
    Participant

klap-klap

d3uha
    Participant

jedna slika odusevljenja :p

zguzio sam sve, a sta sad

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Sep 05 2005, 01:18PM ]</span>

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.