Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Moze li mi netko od ucesnika nemilog dogadja po nas klan ( da netko bude benan sa servera zato sto dobro igra ) objasniti….

A ZASTO?????

Moby je imao FR 2.5, a Troky 1.8

!dodge !dodge !dodge !dodge !dodge !dodge !dodge

moby
    Guest

Oprostite na mom neskolovanom englesom jeziku i puno tipfelera ali poanta je jasna:

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:39 pm

Post subject: WTF WAS THAT!?!? Reply with quote

me and my 2 m8 from clan came to play on your server… everithing runs fine till we got 19 kills me, 17 troky and a few CroNo so we got BANED from your server!!!!!!

NOONE OF US EVER CHEAT or use any bugs explots so there is NO reason to do that! If you ware a AASA member I would go post them a thread about this behaviour, but this way it will make no much sense,

post your reason and dont make some BS cheat, ghost and things like that posts NOONE OF US EVER DO THAT SHIT!!

Back to top

View user’s profile Send private message

IGI

-[MDS]- Admin

-[MDS]- Admin

Game Trophies: 14

Country: uk

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 10:42 pm

Post subject: Reply with quote

Basically its our server and we pay for the privellidge of playing on it you dont. If we decide we dont want people on it at any time we reserve the right to kick people off. You are not banned and after tomorrows server reset you will be able to rejoin and play again. However i cant guarantee that you will not be removed again at any point in the future. I would also suggest you get the facts of why you got kicked before you enter our forum and start with the Cheat/Hack/Ghost acusations.

Back to top

View user’s profile Send private message Send e-mail Visit poster’s website MSN Messenger XFire Address

[Ri051]_moby

Country: croatia

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 11:57 am

Post subject: . Reply with quote

ok, IGI I;m glad that you respond to this post because I know you ware there when the ban happened. I’m not here to insult any1 yout want to make some point of your “not so goog behavior”

First of all lets talk about FACTS, you kicked 3 of our members from the server without any I repeat, ANY reason, warnings, or maybe just asking us to leave…. If you can’t tollerate good players on your server, well…. that is verry lame from my perspective, but as you say “you pay – you play”.

A short retrospective of the FAXTS would be:

We come in 3 on your server… You start to kill us like sitting ducks… a few tound later YOU was the sitting duck’s and afther 19 kills from me, 17 from troky, and a few of CroNo you just ban us from your server!

What more FACTS do you need?

We are not kids and If you say to us “leave the server plz, we dont like the way you kick our buts” I’m sure everybody from Ri051 will leave and have a god laught about your way of play

Troky
    Keymaster

Govna… nista drugo.

diGestive
    Participant

zanimljivo bi bilo…da se pojavi neki macan na nasem serveru i da nas gnjeci ko zecice…gnjeci i gnjeci i gnjeciiiii….pitam se da li bi on bio isto optuzen kao sto ste i vi bili _? mislim cemu uopce taj post _? … svako ko je imao dobar session prije ili kasnije je izletio sa servera s kvazi optuzbom da je prljavi citer…. jednostavno bili ste predobri, admin je imao bad day, tanko zivce ili sto god i sutnuo vas je van….sto je tu novo_ ?

s druge strane mogao Vas je i zamoliti….no o tom potom.-….

mislim da ovo nije bilo vrijedno trosenja zivaca…..

LittleCannon
    Moderator

Ti suti jer se sjecam tebe kako si pljuvao po adminima kada bi te kikali sa Taige zbog istog razloga. Prasac stari jedan, jos uvijek pamtim par kilova koje si na meni napravio sa taige koji su i meni bili sumnjivi ~:(

diGestive
    Participant

sto jest jest, kickan sam bio … to su bila vremena .. .30killsa po rundi – pa kud ces ljepse, prozvan prljavim citerom, kickan sa servera, jednom , drugi put, treci put…i tako svaki put dodes nazad i na najgluplji moguci nacin uvjeris ljude da nisi jedan od onih…onda dode pravi citer a podrigushitza gine ko i ostali…no anyway – to nije izazvalo u meni takav bijes da bi se isao trsit i pisat neke poruke administratorima…mislim wtf_? pa to ti uzme vise zivaca nego da se reconnectas, zar nije tako_? i ovako i onako ne mozes NISTA napraviti osim zivjeti s uvjerenjem da su “oni” jadni ….

screw that …

Troky
    Keymaster

pa to ti uzme vise zivaca nego da se reconnectas, zar nije tako_?

Možda nisi dobro shvatio… Mi nismo bili kickani nego BAN-ani, tako da reconnect nije bio moguć.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.