Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Eto u trenutcima dosade isao samo malo petljati po photoshopu. S obzirom da moja dusa nije umjetnicki nastrojena niti moj smisao za boje nije razvijen, molio bih cijenjenu publiku da ovu slicicu razmatraju samo kao ideju na kojoj bi se eventualno mogao razviti i sluzbeni grb naseg klana.

Hvala na paznji.

''

B051LjKo
    Participant

Ako se već ide na “razradu” novoga grba kamo je nestala crvena boja koja je poprilično dominantna na Službenom grbu grada Rijeke…

LittleCannon
    Moderator

pa namjerno sam je ukllonio da bas ne bude kompletno indetican kad je vec i ovako iskopiran do bola, ali opet nije tesko vratiti crvenu boju nazad (komunjaro stara 🙂 )

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Nov 14 2005, 09:48AM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Uostalom mi nismo sluzbeno Grad Rijeka, niti nas oni sponzoriraju. A ako nas budu sponzorirali vjeruj mi odmah cu umjesto orla staviti Obersnelovu slicicu

Troky
    Keymaster

Uostalom mi nismo sluzbeno Grad Rijeka, niti nas oni sponzoriraju. A ako nas budu sponzorirali vjeruj mi odmah cu umjesto orla staviti Obersnelovu slicicu

obersnelovu i linićevu… imamo dvoglavog orla, zar ne? 😛

BaXuZ
    Participant

rofl troky, genijalno! treba u photoshopu stavit njihove glave na grb na orla i objavit na webu i razaslat po mailovima

BaXuZ
    Participant

ili jos bolje poslat ideju nekom karikaturistu, nik titanik npr.

moby
    Guest

a ovo:

''

napomena:

logo ko logo mora bit jednostavan. Kao amblem kluba moze i nes kompliciranije u sta se opet ukomponira logo.

Ovo je JAKO jednostavno i naravno treba se modificirat… to NIJE finalna verzija.

B051LjKo
    Participant

Možda da u lijevoj kandži naša sura orlušina umjesto ćupa drži Hrvtskog sokola koji krešti 🙂 (soundrack možemo skinuti s njihova sitea :-))

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Nov 14 2005, 02:37PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

BTBTW, a da probamo iskoristiti stari grb, onaj sa grba nogometnog kluba prije negoli su nam šuknuli orlušinu

njonjo
    Participant

kad vec fali crvenog

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

bilo kakav prijedlog da prodje, volio bih ipak da, ukoliko se bude islo na verziju sa orlom, da ima natpis “indeficienter” ( neiscrpan)

Troky
    Keymaster

Mislim da bi prvo trebali krenuti od jednostavnog loga kojeg će biti lako otisnuti na majice, a onda oko njega napraviti ‘komplikacije’ u PS-u. 🙂

Alazare
    Participant

A da pise : semper crescis?

LittleCannon
    Moderator

Mislim da bi prvo trebali krenuti od jednostavnog loga kojeg će biti lako otisnuti na majice, a onda oko njega napraviti ‘komplikacije’ u PS-u. 🙂

Hah, potegli smo i pitanje majica sada :p :p :p :p :p :p

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.