HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaBiti ili ne biti u AAOTL…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Ako se ne varam, u četvrta kbi trebali odigrati taj zadnji meč protiv EESTI kurwi. Koliko ja znam o EESTI djevojkama, trebao bi to biti zajeban klan i očekuje nas sve samo ne lagan zadatak…

S obzirom da smo svi skupa malo ohladili od intenzivnog igranja (jebo ja tracker i njihovo četveromjesečno oteazanje sa sztartom) fakat bi htio da se ljudi koji misle igrati match na MP-… a ocekujem Rimtu-a, Gruju, Geta, Pepića,itd itd, svi ste pozvani, (izdvojio sam one koji inace pucaju MP u mečevima, da netko ne digne nos” da se u slijedecih nekoliko dana spajate navecer, cisto da se malo uigramo… Imam jos par stvari za isprobati na praznom serveru…

Nadalje, molba za LuDe kretene… (ili gLupe, kako ima tepa zlaza), hocemo li se konacno skupiti i odigrati jedan scrim kako treba… Fakat nam treba mec prije EESTI kuja… Jel ikako izvediva srijeda, recimo 21 sat… s tim da ne ostane opet sve na rekla/kazala, neka se u ovaj post upisu oni koji mogu igrati…cisto da ne slijezem ramenima ubuduce..

Ofkors… 6vs6

Gnjida
    Participant

Igrat ćemo.

B051LjKo
    Participant

Drago mi je čut… molio bih odgovorne da šuknu mečeve u prijave (dakle, srijeda 21.30, da se ne kasni kao zadnji put)… 6vs6…

Ovaj put MOLIM SVE (i goste i domaće) da se pojave na vrijeme…. da odradimo to kako treba…

Gnjida
    Participant

Drago mi je čut… molio bih odgovorne da šuknu mečeve u prijave (dakle, srijeda 21.30, da se ne kasni kao zadnji put)… 6vs6…

Ovaj put MOLIM SVE (i goste i domaće) da se pojave na vrijeme…. da odradimo to kako treba…

Nisam siguran za daljnji tijek događaja,tj. treniranja sa vama jerbo u četvrtak igramo M.ambush protiv nekih talijana,a budući da Ludi tikvani nemaju pojma kaj je to uopće M.ambush…..trebat će trenirat. a,osim toga ,sada kada su Ludi u “pro” vodama TWLa :smt040 ….nije nam više niti u interesu vježbati sa vama jer smo postali direktna konkurencija :smt061

U svakom slučaju….spremite se….biti ćete izazvani vrlo uskoro !opr019ft

B051LjKo
    Participant

Čobani, a da premjestimo termin u 21 sat… odradimo 12 rundi MP-a, i onda se sa prolaza preselimo na zasjedu i odradimo drugi coitusa?

Zh0rZh
    Participant

Malo offtopic ali bi molio admine da ako mogu upisuju i frendly meceve u prijave , cisto da ne moramo trazit po threadovima kada se igra.

kthnxbye

Gnjida
    Participant

Čobani, a da premjestimo termin u 21 sat… odradimo 12 rundi MP-a, i onda se sa prolaza preselimo na zasjedu i odradimo drugi coitusa?

Ajde dođi na naš forum i pitaj moje debile,pa ak odluče da igramo,igrat ćemo. Ja sam inaču uvijek za.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.