Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author

Dakky
    Participant

A nas je samo 6 prijavljeno.

1. Dakky

2. LittleCannon

3. diGestive

4. Moby

5. d3uha

6. b051ljak

Sta je s ostatkom ekipe?

Pitam jer ce trebat formirat ekipe, pa bi bilo dobro da se dogovorimo tko ce igrat s kim prije samog turnira da ne bude nesuglasica na dan turnira i da sebi (i drugima) pokvarimo dozivljaj.

Da li cemo ic na teamplay nagradu – pa napravit ekipu od 4 najbolja prijavljena igraca – ili na zajebanciju pa izmjesat dobre i manje dobre – ovisi o vama.

Alazare
    Participant

Kakv je to turnir? Na netu ili LAN? Sta se igra?

Dakky
    Participant

LAN, u Rijeci od 2. do 4.09. gdje ce doc puuuuno ljudi i odlicne su nagrade. vise na http://www.vx-aa.com/turnir

B051LjKo
    Participant

Mislim da u svakom slučaju treba stvoriti prvu i drugu postavu, bez kalkuliranja, treba obraniti čast Ri051 klana tako da odvajanje LC–a i diGe-a primjerice, nema smisla…

Dakky
    Participant

Ma kakva cast. Pa vec se zna da ce Reunited bit prvi, VX najvjerojatnije drugi … mi mozemo doc na trece mjesto ako budemo imali jako puno srece i ako bi nam igrao Groo koji ne moze… :/ Mozda je bolje ovim nacinom doc do zakljucka da ne mozemo s trenutnom postavom osvojiti prva 3 mjesta – i ic na zajebanciju. Dakle 2 mjesana tima od 4 igraca, podjednaki po snazi pa ko bolji – njemiu slava…

B051LjKo
    Participant

Ja nisam rođen s takvim načinom razmišljanja jebi ga… i nije mi žao

Dakky
    Participant

Kakvim nacinom razmisljanja? Ako mi kazes da smo bolji od Reuniteda.. ili VX-a koji nas je rasturao i na pipi.. onda totalno neces bit objektivan

LittleCannon
    Moderator

Ja mislim da ste vas dvojica uvukli u raspravu, bez valjanih cinjenica. Jos neznamo niti kojem obliku ce biti turnir niti koliko ljestvica ce se igrati, a bogami jos nije sigurno da li ce svi igrati na istim strojevima. Pricekajmo da sva pravila budu potpuno jasna, pa cemo onda raspravljati o svemu

B051LjKo
    Participant

Kakvim nacinom razmisljanja? Ako mi kazes da smo bolji od Reuniteda.. ili VX-a koji nas je rasturao i na pipi.. onda totalno neces bit objektivan

Uopće ne spominjem tko je tu bolji od koga, gledajući kako je Deliri pucao na LANu i ako su ostali iz Reuniteda popout njega to je strašna ekipa, ali uopće ne kužiš što hoću reći. Nije sramota izgubiti ako si dao sve od sebe, pogotovo od boljega. I ako je maksimum koji Ri051 može dati u meču protiv Reuniteda dvije runde od 12, tako će i biti. A ne da se povlače repovi, eh da nam je bio LC ili Groo. Meni stvarno nije bed biti u B ekipi sa primjerice trokiem i mobyem (uz dužno poštovanje njihovim pucačkim sposobnostima) da bi klan makar probao napraviti bolji rezultat

Cannon je u pravu kad se poziva na nepoznanice pravila i detalja natjecanja ali eto ja izražavam svoje mišljenje.

Dakky
    Participant

u pravu si a ja nisam nigdje napisao da cemo podvlacit repove, nego da bi mozda trebali ic na maksimalnu zabavu umjesto balansiranja izmedju zabave i namjere za pobjedom. BTW, da se i Groo prijavi, ne bih imao nista protiv da ja budem u B ekipi…

LittleCannon
    Moderator

Jednu stvar cu vam ovdje javno priznati i pokusati naglasiti i da se kao takva vise ne spominje. Mrzim kada se u nasem klanu govori o A, B, ZHNJ ekipi. Nema podjela na bolje i losije. Svi smo jednaki i hocu takvo razmisljanje u klanu. Nema clanova drugog reda u RI051, a kad jednom se pojavi raslojavanje u klanu ili ne daj boze, ponizavanja nekog drugog na osnovi necijeg nacina i kvalitete igranja, ja cu biti prvi koji ce istupiti iz klana.

Ovdje smo svi jednaki i svaciji glas ce biti jednako saslusan (osim kada krenete svi govoriti isti glas kada netko mora bit diktator i presuditi po kratkom postupku, na moju zalost zadnja dva puta ja sam ispao Pinoche)

Dakky
    Participant

Onda ti budi diktator i u ovom slucaju pa izaberi dvojcu crnih ovaca koji ce biti dezintegrirani od ostatka klana jer nemamo jos dvojcu za drugu ekipu. Ili cemo slozit 2 ekipe od 3 nas +1 freelancer …

LittleCannon
    Moderator

Izvlaciti cemo slamke

Dakky
    Participant

dogovoreno……

B051LjKo
    Participant

Izvlaciti cemo slamke

Reče Pinoshet 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.