HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointBliZZard vs. Sweedish Outlaws

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Tralalala, napokon jedna fina i krasna mapica poput bliZZarda… dečeci imaju svega 9 puta manje sati od nas što na koncu konca (i zrnca maka što na njemu balansira) ne znači ništa. Dakle treba nam trening/sinhronizacija jer sam ja s BaXom na bliZZardu potpuno nekompatibilan, dakle igram potpuno drugačije… Teoretski bi trebali dogovoriti 3 različite napadačke formacije i das is it…

BaXuZ
    Participant

ma nisi ti nekompatibilan, nego si kamper, za razliku od mene koji se zrtvujem za tim 😛

B051LjKo
    Participant

Oki, malo sam si kombinirao u glavi i zaključio da je dim na rupu (situacija sa prednjim spawnom i jurišanjem na East) u biti nepotreban, taman mene zajebe da ne mogu pokrivati prostor uza zid. Trenali bi dakle čim ja dodjem na poziciju i securam uletiti u nutra (i trzati se dalje od unutarnjeg zida, ostatak pokrivam ja)… Ostatak standardan, jedan se pentra na tower, drugi nejda krov…

Nadam se da će mi ping večeras (vs LudI), a bogami i sutra biti manji od 1000

Dakky
    Participant

Nadam se da će mi ping večeras (vs LudI), a bogami i sutra biti manji od 1000

Ako ne bude, dodi se kod mene igrat 😉

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.