Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

=Mr=_.ZLaJa.
    Guest

Evo regao sam se na vas site ali imam problem,nemogu da se logujem tj. nisam dobio link za aktivaciju pa ako nije problem da me Admin pusti onako rucno:) :smt026

Troky
    Keymaster

Mail ti je ponovo poslan… ako ga ne dobijes prijavi tu…

LittleCannon
    Moderator

He he zlajo zlajo, SF izvidnicaru. Jos uvijek se rado sjetim puskaranja s tobom, a isto tako se sjecam mojeg swapanja strana ako bi se ti dokopao snajpera a igrao bi protiv mene :smt070

Dobordosao na forum prijatelju :smt023

Anonymous
    Guest

hm neznam nema nista neznam zasto i kako ali nema email_a

poz stari drago mi je da se ponovno vidimo i cujemo. :smt071

Troky
    Keymaster

Hm, postoji mogucnost da si krivo upisao e-mail adresu… anyway, rucno cu te aktivirati, a ti provjeri kasnije…

njonjo
    Participant

:smt023 pozdrav

Anonymous
    Guest

hm stvarno neznam ali nece nikako,evo napravio sam novi acc i opet nista,neznam u cemu je problem !opr019hy

Troky
    Keymaster

kakvu gresku ti javlja?

zlatni
    Guest

evo ga,ma nisam ugasio na t-com stranisi onu zastiti pa sam stalno dobivao spam poruke.mozes da obrises onaj =Mr=_zlaja

zlatni
    Guest

e sada mogu da pitam,tko ima G15 i kako naredi ono da mu pise stat iz igre.

RimtuTiTuki
    Participant

Mislim da ga samo Crono ima …

A kad smo vec kod miseva, u zadnjem BUG-u pise nesto o povecanju frekvencije USB porta, jel netko probao, jel uljepsavva zivot nas svagdasnji? …

!comp

Edit: Naknadno sam skuzio da je G15 ipak tastatura … anyway jel netko probao ovo sa USB-om…

KrLe
    Participant

Little cini mi se ima ovu tastaturu, ali u zadnje vrijeme baš nema vremena, ne znam kada će ovo pročitati…

LittleCannon
    Moderator

Nazalost onaj post sto si vidio na nasoj pocetnoj stranici je zastario, jer nakon apdejta PB-a pocelo je ljude kickati tko je god imao taj plugin za G15.

Rjesenje postoji, jest da je malo zaobilazno i malo sporije ali stvar funkcionira.

Provjeri sve na http://www.g15forums.com/forum/viewtopic.php?t=1283 :smt023

zlatni
    Guest

uf to je malo pre zajebano,ne malo dosta ali to nije instant pokazivac meni se cini,nego to mora da radis malo pa cesto.

LittleCannon
    Moderator

a da, updejta se svaku 7 rundu, odnosno svaki put kada se bira oruzje, sto znaci da i nije bas najprecizniji

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.