HomeForumsSidekick GamesLive For SpeedBox Tutorijal !!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #2067

  Ajkula
  Moderator

  Kao sta je Pepe napisao na naslovnici; nemojte doci na utrku 17 sekundi prije. Dodjite koju minutu prije i u garazi si namjestite setup i ono sta zelite da vam naprave kad udjete u box.

  Nastimavanje toga nije atomska fizika. Za utrku od 20 krugova, morate mislit na samo dvije stvari: Kolko benzina i gume.

  Na sljedecem screenshotu cete vidit gdje se to postavlja.

  Znaci, udjete sa shift+p u box (prije utrke). Kliknite INFO (oznacen sa brojem 1).Skroz desno (oznaka 2) se nalaze postavke benzina. Racunajte da vam treba 1,3 % goriva za 1 krug. Ako ste odlucili ici jednom u box,pretpostavljam da cete u box otici negdje oko 10-og kruga. Za to vam treba negdje oko 14-15 % goriva. Tamo vas takodjer pita koliko goriva zelite usuti kad dodjete u box. Posto ste vec odvozili 10 krugova,a trebate odvozit jos 10, znaci stavit cete jos 14 %. Ispod je opcija za mjenjanje guma. Dali ih zelite mjenjat ili ne ,ili mjenjat ako su tolko i tolko istrosene. Najbolje je stavit “Allways”. Nek majstor promjeni,pa ste na miru.

  Provjerite i setup guma. Zelite li vozit na R1 gumama, R2 ili R3.

  Sljedeci screenshot pokazuje i to.

  Znaci,kliknete na Tyres (oznaka 1). Pod oznakom 2, mozete birat vrstu guma. Nekako se pokazala R1 kombinacija najbolja. Jest da se malo crvene al uz normalnu voznju i to se moze rjesit.

  Ulazak u box prilikom utrke mora biti dosta precizan. Ne mozete uletit u PitStop zonu sa 250 na sat. Postoji ogranicenje od 80 km/h. Na slici je oznacena ta oznaka. Cim udjete u odvojenu traku za box,usporite na 80km/h ili ispod. Znam da je tlaka,al jebiga. Ukoliko ne postujete ogranicenje brzine,kaznit ce vas sa jos jednim prolaskom kroz boxeve gdje cete izgubit puno vremena.

  Kad sve uredno prodjete i vozite po propisima, dodjite blizu boxeva i vidit cete iscrtkane linije. Slicno ko parking u gradu Rijeci. Pomalo zakocite i stanite. Ako ne pocne odbrojavanje ,onda se ili krecete ili niste pogodili iscrtkane linije. Dajte malo gasa i opet stanite.

  Kad mehanicare zavrse s mjenjanjem guma,popravcima i nalijevanjem goriva,dobit cete znak da mozete krenut. Naravno, jos uvijek morate paziti na ogranicenje brzine. Na slici je oznaceno do kuda vrijedi ogranicenje. Kad predjete tu liniju ,mozete nastaviti voznju sa punom brzinom.

  Ako vam nije nesto jasno,pitajte na TS-u. Navecer kad budete vozili,probajte uci u box. Tako ce vam biti najlakse.

  Pepe,Moby,ostali….ako imate sta nadodat,slobodno recite.

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
  #25498

  LittleCannon
  Moderator

  Da bi rijec rekao.

  Bravo, kratko i jasno.

  Jos si nam i nacrtao

  #25499

  ArMaDa
  Participant

  odlicno ,jedna opaska ako dvaput prodete kroz box brzinom iznad 80 kmH za vas je trka gotova:-)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.