Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 63 total)
  • Author

ArMaDa
    Participant

Potvrdeno …24.03.2012 je kuca u Bribiru slobodna i spremna za RI051 clan za boljim polovicama ili bez njih:-)…ponesite vrece za spavanje jer mi se neda prati posteljinu as je nona mlada i voli prati za drugima .drugim rijecima kako zateknemo stanje takvo mora i biti poslje vikenda:-)

Ajkula
    Moderator

Odlicno !

Mi smo se vec nesto dogovarali u vezi klope. Zakljucili smo da ZolFa nece bit dovoljan te da ce nam trebat nekakav backup. Za sad je jagnje u djiru. Zaboravih mu ime. 🙂

Takodjer bi se trebali dogovorit u vezi cuge. Dali cemo skupljat pare ili ce svatko donest nesto ?

Srdo
    Participant

OdliĆno:)

Nema beda, furamo mi vreće, navikli smo spavat po svakakvim mjestima:)

Ja bum sigurno donio nešto domaće za popit, Uljki isto:)

EDIT: Kad je Maja čula da se ide u Bribir, išla bi i ona 🙂 Oće ići u Vagabundovu kolibu na klopu 🙂

KrLe
    Participant

Bribir kod novog vinodolskog, ne sibenika, da ne bi bilo zabune 🙂

B051LjKo
    Participant

Jebite se!

KrLe
    Participant

Navodno je bilo nekih dogovora jučer, pa da malo oživimo thread.

O Lokaciji,

45.157598,14.769089

iliti Bribir, Kičeri 24

Treba se nekako dovuć do centra Bribira, sa jadranske magistrale poslije Selca skrenete lijevo za Bribir i pičite do centra. Za Zagrebčane, postoji opcija izbijanja tamo na Sv.Kuzmu pa preko Križišća, Dramlja, Grižana, “starom cestom” za Bribir.

E sad, kad ste u centru bribira, http://www.visitcroatia.travel/system/citypanoramas/41208_pictures_top_41208_pictures_original_original_32399181.jpg dućan, pošta, skužit ćete, NE idete desno za Novi Vinodolski, nego lijevo, uz market, trebao bi bit putokaz “ŠTALE”. Pratite cestu, u Kičerima, na DRUGOM skretanju pičite desno,

!!! ŠIROM OČI JER ĆE VAS ZBUNIT !!!

nekako se sjebano skreće “ispod ceste”. To je cesta taman širine auta pa treba oprezno, spustite se 50m tom cestom, na izlasku iz lijevog zavoja ima jedan odvojak uzbrdo na lijevo di je malo parkiralište ispod ogromnom drveta, tu ste stigli.

Stres je što tamo nema mjesta, pa se u biti trebate spustit još nizbrdo, ima neka vodosprema dolje, pa se probate uguzit gdje ima mjesta na proširenjima ceste.

RimtuTiTuki
    Participant

A da napravimo nekakav popis ljudi koji planiraju doć?

1.Ja,

I imam prazan auto za dovest nekoga do Bribira.

MiniGun
    Participant

2. jA

Ajkula
    Moderator

Jebite se!

X2

d3uha
    Participant

za

LittleCannon
    Moderator

Meni je upravo saopceno da mi vikend visi u zraku po pitanju slobodnog vremena.

Nazalost do petka necu imati siguran odgovor.

Uljanov
    Participant

Naravno da dolazimo..Warsteiner Srdo i ja smo 90% svega rješili..;)

Uljanov
    Participant

U 13h kava u Bribiru..Srdo i Vlado pristojno se obucite, nemojte me tamo sramotiti!!..;)

Timer28
    Participant

Na žalost zauzet vikend sa rođendanima. Ugodan provod

adels
    Participant

ja sam takoder out mali je imao rodendan pa sada familija dolazi na ruckove

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 63 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.