Dakle, majice su finito i sutra ih kupim, prva je na redu plava garnitura koja košta:
20×40 kn za majice = 800Kn
20×40 kn za tisak = 800Kn
Istini za volju, 600 kuna (za 15 majica) je već plaćeno od članarina prikupljenih za server, i dodatnih 6 majica je plaćano po 30 kuna, ali radi lakše računice (i činjenice da imamo majicu viška bez imena za budućeg člana) računati ćemo da majica košta ukupno 80 kuna. Višak novaca koji ostane (ako ostane, treba 20 mamlaza natjerati na uplatu) ću uplatiti u fond za server.
Trenutno stanje uplata u plavi fond:
Bosiljak 80 Kn
Rimtu 80 Kn
Armada 80 Kn
Krle 80 Kn
Juha 80 Kn
H.T.Get 80 kuna
one_n00b 80 kuna
BaXić 80 kuna
720 Kn + 600 “pretplate” = 1320 Kn
Razliku do 1600 kuna ću kreditirati ja da bi majice uopće mogli podignuti iz tiskare. S obzirom na jadno stanje mojeg tekućeg namiriti ću se iz “Server fonda”, jebi ga, treba s nečim kreditirati i podizanje Crvenih majica drugi tjedan.
S crvenim majicama je nešto drugačija priča, s obzirom da je materijal i proces izrade nešto skuplji, računam da će koštati odoka 90 Kn (+/- 10 Kn). majice će biti podignute idući tjedan…
Ri051 komunisti koji vape za crvenom majicom i platili su je:
Armada 80
Bosiljak 100
Rimtu 100
Juha 120 (dao je u pradavno doba 200 kuna za obje i višak će mu biti vraćen)
Nadalje, opcija smanjivanja cijene jeste da otpišemo unaprijed plaćenih 600 kuna i “sponzoriramo” majice. U tom slučaju cijena pada za 600:20=30 ćuna, odnosno majica izlazi 50 kuna po glavi. Ja sam osobno za opciju povrata 600 kuna u server fond za dodatni sigurnosni buffer samoodržanja.
PS. Žorž tebe imenujem inkasatorom za područje Slovenije, čitaj moraš od Dekia inkasirati novac za njegove dvije majice..
PPS. Lovu ili dati na ruke Meni ili Pepiću, a one VanRiječne članove upućujem na uplatu na navedeni žiro Račun u Erste banci.
Ukoliko je nešto nedovoljno transparentno ili nejasno, slobodno pitajte.
Odgovor na pitanje “zašto to nije moglo jeftinije” jeste: “Moglo je, ali kvaliteta bi bila drastično manja”. Šrot reklamna majica sa osnovnim tiskom može se srediti već za 30tak kuna i novcata je u kurcu, ne moram niti naglasiti kako izgleda nakon 2 pranja. Dežurna gunđala upućujem u dućane u gradu kamo će vulgaris majicu bez tiska (a da na nešto liči, jednobojna naravno) platiti između 60 i 80 kuna, o markicama da i ne pričam; ispod 150+ kuna nemamo što niti razgovarati.