Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ovu priliku bih iskoristio da aplaudiram i cestitam Trokyju i mojoj malenkosti za izvanredan timski rad na lokaciji SP Izvlacenje i za igranje mojih najkvalitetnijih sessiona AA, jer kako drugacije objasniti moje konstantno igranje za vrijeme radnog dijela tjedna do 3 ujutro, a zatim budjenje ujutro u 7 i biti zadovoljan samim sobom.

Sinocnji session je bio samo jedan u nizu, gdje smo protiv objektivno jaceg protivnika, odnosno na drugoj strani je bio kompletan klan ( Vikinzi, ako se ne varam) sa prosjecnim honorom oko 72 i nas dvojica na drugoj strani sa par noobova, odigrali runde za pamcenje. Kada samo dva pripadnika opfora pobiju cijeli vas klan koji je dodatno pojacan TS-om, 4 ili 5 rundi za redom, kada nemozes proviriti nigdje bez da dobijes metak u glavu i kada do objektiva mozes doci samo primjenom kvantne fizike, ne preostaje nista drugo osim diskonektati se sa servera kao sto su ovi i ucinili.

Extraction? Ma protiv koga jos da igramo? Protiv vasione?

B051LjKo
    Participant

Da da, čuda radite vas dvojica na Ekstrakciji, koristim ovu priliku da još jednom pohvali golemi napredak trokinje u AA općenito u zadnjih nekoliko mjeseci…

Troky
    Keymaster

Zahvaljujem na cestitkama i ocekujem vas veceras na ponekom izvlacenju.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.