HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointČetvrtak, Mountain Pass

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dakle, u četvrtak je meč protiv dosta zajebane ekipe na MP-u. Kako naš potencijalno novi Zok član ima mokre snove na spomen MP-a nema boljeg trenutka za prijemni ispit… Zok, 203ca te čeka, ako možeš igrati (neovisno o oficijalnom očlanjenju) ne zaboravi do četvrtka osigurati mikrofon, registrirati se na TWL-u (www.teamwarfare.com – ne zaboravi ono antismurf sranje) i skinuti CDC…

Toliko

KrLe
    Participant

Pa pošalji čovjeku pm za svaki slučaj.

B051LjKo
    Participant

GrrrrrRRRRRR…. Izgubili smo meč na guZZZZZZZ grozan guz. Na MPu smo igrali assault prvi i bilo je solidno, dobili smo dvije u assu, malo je falilo za treću. Reklo bi se odličan start i sigurna pobjeda…. nažalost def i nije bio ružičas i zaspamavali su nas sa 203com na ass road stalno… Izjednačili smo, mada imam feeling da smo tek na kraju počeli igrati, u prve tri runde su nam uzeli dvije (skoro sve tri) ali nkon konsolidacije redova imam feeling da nam ne bi uzeli rundu da smo igrali još 2 sata….

Za kraj nesretni sandstorm…. Protivnik izgubljen isto kao i mi…. čak nas nisu niti pobili, opet je krenulo odlično, Groo ubio prvoga, onda su se oni malo flashnuli, pa suse malo medjusobno propucavali, reklo bi se super…. Eh da…. onda se siroti Zok izgubio na putu prema C objektivu (smrc), i za kraj Rimtu nije hackao obj kraj kojega je stajao (jos jedan smrc) naletia su dvojica na mene koji sam čuvao centralni a ja kreten (koji sam ih skroz iznenadio BTW) sam dozvolio da me ubiju i shekali treci…. GrrRRrRRRRRRrrrrr

Što je tu je…. poraz, ali velik kao kuća…. ekipa je jaaaako jebena na MPu i bili smo potpuno u egalu s njima, čak imam osjećaj da smo igrali još dan dva zajendno MP da bi ih dobili bez problema…

Toliko od B051…

Za kraj evo vam statovi pa ih zalijepite:

MP 6-6, Sandstorm 0-1 Loss

MP:

Rimtu: 5-8

Groo: 10-7

zok68_aka_Get: 7-11

B051: 10-7

Sandstorm:

Rimtu: 0-0

Groo : 1-0

Zok: 0-1

B051: 0-1

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.