Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Zanima me da li cem na LAN-u igrati v2.7 ili 2.8?

Ako budemo igrali 2.8 jebat cu vam sve po spisku jer se danas cijeli dan jebem oko servera na kojeg sam stavio 2.7… 2.8 nema za linux, stoga, ako se ipak odlucite za 2.8 trebat ce nam jos jedan server jerbo nema sanse da sad idem windoze instalirat.

B051LjKo
    Participant

hooah troky :smt038 :smt039 !zivili !opr019h4

RimtuTiTuki
    Participant

Imam ja laptop viska… ako moze posluzit kao server donjet cu ga

Pentium III 650-750Mhz

512Mb ram

Dakky
    Participant

Jebiga, problem je sto smo skoro svi vec poinstaliravali 2.8 a da li ce se svima dati reinstallirati armiju je pitanje… kako vecina odluci, i guess…

Groo
    Participant

Ja nemam 2.8 verziju

A imam i laptop ako treba za server. 1.5 GHz , 512 Mb RAM , ATI Radeon 9700.

B051LjKo
    Participant

Ako je jeba ponovo postelavati server mozemo se igrati i na 2.7, nije da je problem instalirati 2.7; jučer sam preinstalirao i traje točno 4 minute sa uninstalom 2.8ice

Troky
    Keymaster

Ma zabatalite… uzet cu ja laptop, a onaj ko ima laptop i DDR2 u njemu neka isčupa keks i donese i stvar riješena.

(Groo ti ne moraš čupat, samo donesi laptop 😉 )

Zh0rZh
    Participant

Wtf je uopce problem ? Ko ima najjacu maCchinu ce zaverglat server i mirna bosna. Tako je bilo i na proslom lanu ako se ne varam

BaXuZ
    Participant

ma jedan server je vec tu, moja backup mašina athlon 2600, nego smo kontali imat 2 zbog brzeg odigravanja turnira

Troky
    Keymaster

Wtf je uopce problem ? Ko ima najjacu maCchinu ce zaverglat server i mirna bosna. Tako je bilo i na proslom lanu ako se ne varam

Serverski apetiti su malko porasli od onda koliko mi se cini…

Zh0rZh
    Participant

Serverski apetiti su malko porasli od onda koliko mi se cini…

ma jedan server je vec tu, moja backup mašina athlon 2600, nego smo kontali imat 2 zbog brzeg odigravanja turnira

I stand corrected.

BaXuZ
    Participant

OBAVEZNO ZA SVIH:

ČLANARINE ZA 2006 SE ZAKLJUCUJU NA LAN-U, NEMA PARA, NEMA IGRANJA

P.S. nagrade su kupljene, neću Vam do sutra otkrit ništa jer svi vole flejmat na forumu, a uživo ćete kurac.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.