Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 214 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

Daklem, bliže se praznici, blagdani i ostalo. U svrhu promocije najdraže nam igre, najstariji član Ri051 klana odlučio se na potez koji će malo osvježiti stanje u klanu. Lokacija: moja garaža (dupla, ima dovoljno mjesta), Vrijeme: izmedju badnjaka i nove godine. Stolovi i stolice: moji, radna snaga: svi skupa, grijanje: riješit ćemo, mrežna oprema: nemam ( osim wirelles routera sa 4 LAN porta), :smt024 kompjuteri : Vaši, klopa i cuga : skupljamo lovu, roštilj: moj, ali ne pečem ja Da čujem predloge datuma i tko sve može doć i kada, primamo li goste itd itd. :smt024 :smt024 :smt024 :smt024

:smt070 :smt070 :smt070 :smt070

:smt071 :smt071 :smt071 :smt071

:smt067 :smt067 :smt067 :smt067

!opr019jb !opr019jb !opr019jb !opr019jb

!zivili !zivili !zivili !zivili

BaXuZ
    Participant

još malo o datumima, meni se subota 23. 12. čini idealan datum. Nedelja je badnjak, ponedeljak božić i utorak je praznik. U garaži možemo bit dokle god želimo.

EDIT, posebnu kantu za vrtit server imam, Athlon 2600, ali ima samo 256 RAM-a, pa bi koji keks ddr-a dobrodosao.

Lamb-Lover
    Participant

Hvale vrijedan plan Bax !opr019g2 samo bude li 23. ja na žalost neću moći prisustvovati zbog službenog puta, a time ne apeliram na promjenu datuma koji je i po meni pametno izabran. Jedino možda vikend prije… !opr019iy :smt067

Dakky
    Participant

Ideja odlicna, zabava zagarantirana.

Meni datum odgovara.

Dedicated server mozemo setupirati na mom laptopu (Turion64, 1,8GHz) ili na tom tvom…

BaXuZ
    Participant

hm, a kad ides na taj sluzbeni put i kad se vracas, i koji kujac ides dan prije badnjaka

Lamb-Lover
    Participant

a idem u subotu u jutro, a vracam se u nedjelju

Groo
    Participant

Datum mi odgovara

Steta za lamba jer to svakako nije isto :smt066

LittleCannon
    Moderator

Da, da da i da.

Meni sve odogovara. Kako stvari stoje neprospavana noc vani ce biti relaksacija u odnosu na pokusaje spavanja koje imam doma

BaXuZ
    Participant

daj lamb otkazuj to i pravi se bolestan

njonjo
    Participant

vidi, vidi,… datum cak i meni pase :smt023

B051LjKo
    Participant

Count me in (upičkajte me)….

BaXuZ
    Participant

ok, vidim da ima zainteresiranih ( čudno bi bilo da nema). Kolko ćemo love davat, oćemo li ovaj put djelit stickove od 1 GB ili nešto treće, šta želite pit, jest, jebat (bez brige, nećete).

I nemojte mi bit pasivni u ovome, nisam ja organizator, nego samo stanodavac.

BaXuZ
    Participant

i molim ostatak ekipe da se podhitno izjasni, nemam strpljenja

Troky
    Keymaster

Ja mogu provajdati 24-portni 10mbit switch sa 2 100mbit uplink porta za servere…. za armiju ne treba vise

Mozda cak i mashinu za server… ako ne to barem DDR (1G) za bax-ovu mashinu.

jupiiiiii

Dakky
    Participant

Prijedlog moj. 50 kn upad. Pive tri bakse. Mesine – chevapa, diGe-ovih bataka i grickalica za uz pivu.

Mislim da je krajnje vrijeme za otvaranje threada sa prijavama…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 214 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.