Ja imam teoriju sljedecu:
Sa T-54 mi najbolje ide u kombinaciji sa nekim tko ima isti ili slican medium. Konkretno u gotovo svakoj partiji sa Uljanovom napravim brdo štete. On mi je vođa, guru i bog mediuma.
Sa Artyem takodjer igram puno bolje ako sam u platoonu sa jos nekim artyem, posebno ako padne dogovor “gadjamo IS-4 na C9”
Sto hocu reci – u Companyu bi bilo dobro da napravimo 3-4 Virtualna Platoona (VP), odnosno da svaki VP ima jednog Platoon Leadera (PL), koji pak slusa naredbe Company Leadera (CL)
Sto se tice organizacije, na taj nacin bi CL morao komunicirati samo sa 3-4 PL-a, dok bi PL-ovi onda upucivali igrace svog platoona u taktiku i “gdje trebaju ici”.
To mozemo postici na nacin da se svi medjusobno izmjutamo, osim ekipe koja je u tvom VP-u. Dakle obican igrac mjuta CL-a.
Tada bi se Uljanov mogao komotno derati na mene, ja bi mogao psovat Artiljeriji sve po spisku sto me ne pokriva, derat se “kako sam ga falio!!!” a da nitko drugi to ne slusa osim dvojce iz mog platoona.
Nije ovo Armija da treba osluskivati iza ćoška da li se netko mrda, ali kada 12 ljudi istovremeno prica na TS-u zaboravimo na bilo kakvu organizaciju.