HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsCijenjena nacijo

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Kao što smo mogli i predvidjeti, Company bitke koje pitaju koordinaciju desetak ljudi izazivaju kaos u našim redovima, i za sada imamo uspjeha prvenstveno protiv jednako kaotičknih ili tenkovski inferiornih protivnika:

Kako svi mi volimo kompetitivni gaymplej, valjalo bi se probati organizirati, da barem malo počnemo ličiti na nešto. U suradnji s vranom počeo sam na izradi/formulaciji ideje kako bi to trebalo izgledati… Iako naočigled izgleda pomalo nazzi i retardirano, a koordinaciju većeg ljudi potreban je nekakav oblik discipline… Slobodni se uključiti se u raspravu oko svega, poglavito slaganja taktika za mape, pronalaska kjut spotova, ali zapravo i svega ostaloga….

Ajkula
    Moderator

Svaka cast na trudu i na pokusaju da od nas (nezrelih debila) napravis team. 😀

BTW, ako Vrana zeli sudjelovat u ovom projektu,zasto malo cesce ne dodje igrat s nama u platoon ili kompany.

p.s. Mozda onda shvati da od ove organizacije (tisina na TS-u, taktika) nece biti nista. 😀 😀

Vrana
    Participant

A trudim se…

Vrana
    Participant

A i vidio sam nedostatak organizacije u biti. A šta reći, bez toga neće biti ništa od nekog značajnog uspjeha u Clanwarsima.

Dakky
    Participant

Ja imam teoriju sljedecu:

Sa T-54 mi najbolje ide u kombinaciji sa nekim tko ima isti ili slican medium. Konkretno u gotovo svakoj partiji sa Uljanovom napravim brdo štete. On mi je vođa, guru i bog mediuma.

Sa Artyem takodjer igram puno bolje ako sam u platoonu sa jos nekim artyem, posebno ako padne dogovor “gadjamo IS-4 na C9”

Sto hocu reci – u Companyu bi bilo dobro da napravimo 3-4 Virtualna Platoona (VP), odnosno da svaki VP ima jednog Platoon Leadera (PL), koji pak slusa naredbe Company Leadera (CL)

Sto se tice organizacije, na taj nacin bi CL morao komunicirati samo sa 3-4 PL-a, dok bi PL-ovi onda upucivali igrace svog platoona u taktiku i “gdje trebaju ici”.

To mozemo postici na nacin da se svi medjusobno izmjutamo, osim ekipe koja je u tvom VP-u. Dakle obican igrac mjuta CL-a.

Tada bi se Uljanov mogao komotno derati na mene, ja bi mogao psovat Artiljeriji sve po spisku sto me ne pokriva, derat se “kako sam ga falio!!!” a da nitko drugi to ne slusa osim dvojce iz mog platoona.

Nije ovo Armija da treba osluskivati iza ćoška da li se netko mrda, ali kada 12 ljudi istovremeno prica na TS-u zaboravimo na bilo kakvu organizaciju.

B051LjKo
    Participant

Dakky, tako nešto je i u planu, pročitaj ostale stickije…

BTW. vrana mi je poslao i skicirane mape koje idu uz opis, budem ih uplodao večeras kada se vratim sa žderila…

Srdo
    Participant

Većinu vremena sam igrao sa TD i dat ću neke svoje prijedloge za TD mjesta na raznim mapama.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.