Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
  • Author

Srdo
    Participant

Za one koji ne znaju, počinju clan wars:

http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/last_minute_preparations_ultimate_conquest

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/38149-ultimate-conquest-on-global-map/#entry561119

http://uc.worldoftanks.eu/uc/clanwars/maps/earth/reg_01/

Ovo je ono zakaj sam počel igrati tenkitje.

Tko je za aktivno igranje, molim da se izjasni na forumu pa da se organiziramo:)

MiniGun
    Participant

Tko, što, kad, kako…Kad pocinju prijave i do kad su? i mozda najvaznije…preciziraj aktivno igranje…

Srdo
    Participant

U ovim linkovima su trenutne informacije.

Aktivno igranje: nešto kao za turnir, ali ne svaki dan:) To ne ovisi samo o nama nego i koji su nam apetiti u clan warsu-casual igranje ili jebena svjetska dominacija:)

Trebalo bi odrediti i zamjenika komandanta u slučaju da dakkya nema koji može upravljati klanskim bitkama.

B051LjKo
    Participant

Dakky nije upalio tenkiće od rilisa… dakle može biti commander eventualno u AA3 sekciji klana…

moby
    Participant

Da samo Dakky je i kapo klana te bi bilo jako pametno da isti prepishe na nekoga ko je aktivniji a svakako bi trebali imat i zamjenika da se ne desi da ne mozemo u borbu

Troky
    Keymaster

Da, trebali bi odrediti novog commandera… ima li zainteresiranih?

Mogli bismo i čistku napraviti: tko (neopravdano) ne igra, kick iz klana.

MiniGun
    Participant

U ovim linkovima su trenutne informacije.

Aktivno igranje: nešto kao za turnir, ali ne svaki dan:) To ne ovisi samo o nama nego i koji su nam apetiti u clan warsu-casual igranje ili jebena svjetska dominacija:)

Ca se mene tice, ajm in

Trebalo bi odrediti i zamjenika komandanta u slučaju da dakkya nema koji može upravljati klanskim bitkama.

Ja se javljam na mjesto riznicara 😀

RimtuTiTuki
    Participant

Da, trebali bi odrediti novog commandera… ima li zainteresiranih?

Mogli bismo i čistku napraviti: tko (neopravdano) ne igra, kick iz klana.

Slažem se, a mislim da bi trebalo ponovo i uvesti članarinu.

Troky
    Keymaster

Slažem se, a mislim da bi trebalo ponovo i uvesti članarinu.

:smt046 :smt046 :smt046 :smt046

moby
    Participant

Imamo veliki problem po imenu: nema nas dosta™

Ovako na brzinu iz glave MIA: Juha, Dakky, Djuro,…

Di nam je odbor za novacenje? 😉

MiniGun
    Participant

…Litlle Cannon…

KrLe
    Participant

hihihi

koji cinizam, s obzirom na entuzijazam koji je vladao u polufinalu Urala, dosta sam iznenađen 🙂

Što se mene tiče, uopće ne razumijem ništa od onog što je napisano u “vijestima”. Nit je jasno šta počinje, kako ni zašto. Moja vizija “Clan Warsa” je da bet tier 10 tenka nemam šta tamo tražit. Činjenica da članovi klanova trebaju imat barem jednu partiju odigranu sa tenkom većim od tier 5 bi dala naslutit da se može sa nižim tierevima konkurirat, ali sam i dalje skeptičan. To eventualno može značiti da nam sugeriraju da si pokupujemo sloniće ili Lowe…

Kad bijelo na crno napišu koji su tierovi u igri, koliko često treba igrat, imat ćemo o čemu razgovarat.

I ono što mi apsolutno nije jasno to počinje 19. svibnja – danas, a ne piše šta počinje i kako se prijaviš…

Možda google transator loše prevodi sa ruskog, ili je samo moj procesor za razumijevanje pregorio.

Ajkula
    Moderator

…Litlle Cannon…

Zhorz !! 😉

Ajkula
    Moderator

Ja sam za to da se igraju clan warsi.

Jos kad bi mogli igrat max Tier 8 bilo bi super. Onda bi Bosiljko mogao uzet svog uber super trooper T32, koji je mnogo nadmocniji od King Tigera i IS3-a, i jebat kevu svima. lol

[prtz] 😀

ArMaDa
    Participant

ja sam za clan , to je i poanta ove igre!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.