HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaClanarine i novi prijedlozi vezani uz neplacanje clanarine

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #648

  LittleCannon
  Moderator

  Dakle s obzirom da imamo u klanu 19 clanova (po AA tackeru), a 12 po placanju clanarine, mislim da je vrijeme da se nesto poduzme po tom pitanju.

  Nisam zajedljiv i inatljiv covjek, ali sto je previse je previse. Dakle, iznijeti cu novo pravilo koje se nekima moze uciniti diktatorsko, ali kako nam se kasica pomalo prazni ne vidim drugi nacin da vas prislilim da redovno placate. Mislim da 30 kuna je stvarno smijesna cifra i da svatko moze izdvojiti 120 kuna u tri mjeseca. Ako ni ti to ne pomogne onda nam stvarno ne treba server.

  Dakle gospodo, samoinicijativno sam odlucio da ukoliko nekome u tablici vidim 3 prazne kockice neplacene clanarine iza tekuceg mjeseca, momentalno ulazi na BAN listu na serveru. Naravno iznimke postoje u slucaju pismene ili usmene isprike, ali morate se javiti, jer ostali koji redovno placaju lagano poprimaju magareci izgled.

  Rezime:

  Ocekujem vase izjasnjavanje po ovom pitanju. Pod izjasnjavanjem NE podrazumijevam raspravu o novom pravilu nego eventualnu ispriku/obecanje/uplatu.

  !opr019ge

  #7079

  B051LjKo
  Participant

  HE he odličan prijedlog….

  #7080

  RimtuTiTuki
  Participant

  !opr019ic

  #7081

  moby
  Guest

  Slazem se u potpunosti iako cu bit bas jedan od BANiaranih igraca jer me igranje matcheva apsolutno ne interesira…. Jedino sta ce mi bit zao da ne mogu igrat na serveru van “radnog” termina !opr019g7

  Naravno uplate cu izvrsavat i dalje kao i do sada po sistemu “kad i koliko budem mogao”, cisto iz solidarnosti :smt058

  #7082

  ArMaDa
  Participant

  Hmmm ja sam trunutno u irskoj i ne mogu uplacivati ali stizem doma u 8 mj pa cu sve nadoknaditi i za krleta takoder ,, naravno ako se slazete s time

  #7083

  zoks
  Participant

  sorry ljudovi zbog mog nagomilanog duga; kao sto znate bio sam u vojsci pa nisam bas bio u mogucnosti za rijesavanje dugovanja prema ri051 klanu ali eto meni 15.06 place te javno obecajem da cu rijesit dug clanarine i majica

  #7084

  LittleCannon
  Moderator

  E to vas pitam, barem se javite.

  #7085

  d3uha
  Participant

  ok a sada ja opet davim s majicama. Sta se dogadja? Kako izgleda kasa za to? Ja sam vec odavno prilozio 200kn.

  #7086

  Lamb-Lover
  Participant

  Pozdrav, posto sam novi, molio bih vas da me netko uputi kako da platim clanarinu. Cannon, da tebi direktno dam pare ili nekakvom uplatnicom?

  #7087

  LittleCannon
  Moderator

  drito meni u ruke. Ne brini se dati ces kada se budemo nasli na klanskoj pivi

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.