Dakle s obzirom da imamo u klanu 19 clanova (po AA tackeru), a 12 po placanju clanarine, mislim da je vrijeme da se nesto poduzme po tom pitanju.
Nisam zajedljiv i inatljiv covjek, ali sto je previse je previse. Dakle, iznijeti cu novo pravilo koje se nekima moze uciniti diktatorsko, ali kako nam se kasica pomalo prazni ne vidim drugi nacin da vas prislilim da redovno placate. Mislim da 30 kuna je stvarno smijesna cifra i da svatko moze izdvojiti 120 kuna u tri mjeseca. Ako ni ti to ne pomogne onda nam stvarno ne treba server.
Dakle gospodo, samoinicijativno sam odlucio da ukoliko nekome u tablici vidim 3 prazne kockice neplacene clanarine iza tekuceg mjeseca, momentalno ulazi na BAN listu na serveru. Naravno iznimke postoje u slucaju pismene ili usmene isprike, ali morate se javiti, jer ostali koji redovno placaju lagano poprimaju magareci izgled.
Rezime:
Ocekujem vase izjasnjavanje po ovom pitanju. Pod izjasnjavanjem NE podrazumijevam raspravu o novom pravilu nego eventualnu ispriku/obecanje/uplatu.
!opr019ge