Oooooovčji ovčji…. kurac….
Dakle, početni entuzijazam poradi činjenice da mi je Dakkyev Ericssonov modem (hvala dakky) proradio iz prve je zamijenjen tugom, jadom i čemerom….
Nakon nekog vremena veza se jednostavno začepi i ni makac…. Ma mrežnoj mi se ispiše samo Acquiring network address…. nakon reseta modema net radi šugavo, BitComet nikako…. Do restarta svega, net radi neko vrijeme i nakon toga se vratimo na početak….
Kvragu, rekoh sam sebi, idem kupiti novi modm+router i jebat ga, (cak nadjem wireless drekece po 300 kuna) ali ne budi lijenm nazovem Iskon i T-com službu za korisnike….. 0800-1000 služba: “Instakacija ADSL2+ usluge košta 440 kuna u koju je uračunat novi modem koji ćete dobiti, ukoliko potpišete ugovor na 12 mjeseci, platiti ćete svega jednu kunu…” : Ja:- “Ok ali što ako ja već imam ADSL2+ capable modem, i vaš mi ne treba zašto moram plaćati uključenje i novi modem kada mi ne treba” 0800-1000 služba: “Instakacija ADSL2+ usluge košta 440 kuna u koju je uračunat novi modem koji ćete dobiti, ukoliko potpišete ugovor na 12 mjeseci, platiti ćete svega jednu kunu…“… Ja: Dobro shvatio sam Vas, ali koji će mi vrag modem ako ga već imam i zašto ga moram platiti… i tako sam trenutno vaš korisnik kojemu ćete vi samo unaprijediti uslugu, već sam odradio 18 mjeseci ugovora s vama i ne vidim zašto me trebate prisiljavati da potpišem novi kada nikakavu opremu od vas ne tražim 0800-1000 služba: “Instakacija ADSL2+ usluge košta 440 kuna u koju je uračunat novi modem koji ćete dobiti, ukoliko potpišete ugovor na 12 mjeseci, platiti ćete svega jednu kunu…”
Tu sam odustao i zaključio da ću ih poslati u falusnu tvorevinu koja se kod sisavaca obično nalazi između donjih ekstremiteta. Od 12. tog mjeseca mogu postati korisnik Optima telecoma, i ukoliko budu imali iole sličnu ponudu apsolutno me ništa u tome naumu neće spriječiti…
To tada cu BaXov USB siemensić pokušati natjerati da radi pod Service packom 2…