Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

… dajem sam sebi za sudjelovanje na turniru. Ovo je definitivno preslo granicu između zabave i opterećenja za moj živčani sustav. Ako, kao klan, nismo bili u stanju mjesec dana napraviti/nabaviti obične majice smatram da onda ne trebam(o) niti nastupiti na turniru kao klan.

njah

moby
    Guest

O obzirom na kolicinu potrosenih zivaca iz vlastite zalihe, u potpunosti podrzavam ovaj strajk [iz principjalnih razloga] i takodjer ne dolazim igrat u subotu!

Stvar sa serverom oko koje sam se izjasnio u potpunosti prenosim i na ovaj dogadjaj koji eto i sluzbeno BOJKOTIRAM!

Jadno mi je vidjet da se nas 8 ne moze dogovorit oko jedne jednostavne stvari kao sta su design loga i majica!!! Klan koji je zapoceo kao mjesto za druzenje uz finu igru presao je u toliki individualizam da……. da mi se neda vise ni pricat o tome

moby
    Guest

…da zaboravio sam!

Kao osnivac ovog klana dajem si pravo da sazovem SASTANAK na kojem cemo fino dofinirat SVE sta imamo za definirat.

Naravno sa pravom mozemo taj sastanak i zanemarit, s cime onda ja sluzbeno dajem ostavku i dizem ruke od svega sa predznakom [Ri051]_

BaXuZ
    Participant

ma sto se pjenite toliko oko tih majica, pa mozemo igrat i bez toga, a sto se servera tice, nek se nastavi skupljat clanarina i nek se drzi u okvirima moguceg, zasto bi morali imat honor server, ako je dobar i neki s eu adresom i malim pingom

moby
    Guest

Vidi…

vec mi je jasno da ce ovo otic u smjeru “opet nes pizdi” ali mislm da za to potrebe nema. Jednostavno do daljnjega ne racunajte na mene za nista.

Sad da ja pilim kako cu srezat kaln iz trackera i formatirat stranice bilo bi stvarno krajnje “childish” ali da me boli gledat raspad sistema u klanu koji smo iz eto ljubavi prema druzenju i igri stvorili – BOLI ME!

U redu ja ne igram tako aktivno vec neko vrijeme ali to je MOJA stavar i ne tice se nikog drugog. Ako ce mi Pepe, Popo ili takodjer neaktivni Gnjida nesto rec o klanu sjest cu i saslusat jer uza svo postovanje prema SVIM drugim clanovima jedino oni imaj pravo nekakvog glasa sta se tice odluka KLANA. Udruga eto [jos]nismo ali to bi recimo po meni bio upravni odbor kada bi bili.

B051LjKo
    Participant

Dobro koji je vama sad kurac; jel sam ja sjedio s nekom drugom ekipom opušteno na pivi jučer navečer i danas na kavi; kakve su sada ovo gluposti kao “O obzirom na kolicinu potrosenih zivaca iz vlastite zalihe”; kakvih potrošenih živaca! oko čega; jedina osoba koja je nešto poduzela oko majica sam ja, i dakky koji je redovito zapitkivao što je s njima. Da ste se sami sjetili išta inicirati na VRIJEME majice bi sada bile gotove, a ovako perete ruke od stvari za koju ste jednako krivi kao i svi drugi

Moby tebe sam unatrag zadnjih godinu dana, s obzirom da si dizajner, nekoliko puta pitao da se proba nešto skemijat, i rezultat je 0 (nula) bodova truda oko majice (izuzev loga koji je napravljen prije negoli sam počeo gnjaviti); majica-koja je ispala kako je ispala rezultat je primjera kako se i za koju cijenu ona može napraviti. Ukoliko je nekome ovakav dizajn prihvatljiv, neka kaže i majica je gotova drugi tjedan s cijenom od nekih 110 kuna. Boje može izabrati koje god hoće.;

Da bi stvar bila ČUDNIJA, to nije nikakav smak svijeta, i UOPĆE NE RAZUMIJEM čemu sad ovakva frka.

@moby
    , oko servera si se već izjasnio i nisam primjetio kakve to točno ima veze sa ovom temom, to je tvoja odluka za koju ti nitko A nije rekao; ovo stvarno postam bez ironije i podjebavanja ali nekakvu vezu između ovoga ne vidim;

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri Sep 02 2005, 03:49PM ]</span>

diGestive
    Participant

o cemu je ovdje rijec_?

ma u qrcu ste totalno…

diGestive
    Participant

Moby tebe sam unatrag zadnjih godinu dana, s obzirom da si dizajner, nekoliko puta pitao da se proba nešto skemijat, i rezultat je 0 (nula) bodova truda oko majice (izuzev loga koji je napravljen prije negoli sam počeo gnjaviti); majica-koja je ispala kako je ispala rezultat je primjera kako se i za koju cijenu ona može napraviti. Ukoliko je nekome ovakav dizajn prihvatljiv, neka kaže i majica je gotova drugi tjedan s cijenom od nekih 110 kuna. Boje može izabrati koje god hoće.;

..cek malo, BosiLjak…zar nije bio dogovor od samog pocetka da ce majice biti svjetlo plave_? zasto si napravio crvenu_? pa moby je dobro rekao da ovo skupina individualaca, pa to si i ti s crvenom majicom potvrdio ali sklopom okolnosti …mada mi nije jasno zasto se moby toliko izivcirao_?

dajte ljudi odjebite od ove rasprave, pa ovo ce stvarno postati god damn opterecenje kao sto je TRoky rekao a to nam stvarno nije u interesu….

zato molim da se sutra pojavite kako god znate i umijete pa da se dobro zabavimo….

moby
    Guest

Eto kao sta sam rekao opet se sve okrenulo preko mojih ledja jer jedini JA izgleda imam muda progovorit JAVNO o stvarima koje drugi samo sapucu……

Ma no frX!

Svaka cast – ako vam je do usrane igre stalo vise nego do ljudskih odnosa…. – adio!

– LAST POST!

Troky
    Keymaster

@Bosiljko

Ja ne perem ruke ni od čega. Postavio sam pitanje majica par puta i to je sve. Koliko se sjecam ti si rekao da znas gdje i kako napraviti i nabaviti majice… logo smo vec imali. znaci, na neki nacin si taj dio preuzeo na sebe.

Ako se dobro sjecam, jos sam prosli tjedan pricao s diGeom za majice i rekao je da ce se cut s tobom i da se to napravi sto prije kako bi imali majice za turnir. Sto sam jos trebao napraviti?

Na kraju, rezultat su bile 2 majice koje nemaju veze s [Ri051] niti s nasim zajednickim dogovorom.

Napravio si majicu ZA SEBE i to je jedino sto si poduzeo po pitanju majica.

Da je mene majka priroda obdarila s barem malo kreativnosti ja bi cijelu stvar preuzeo na sebe, ali jebiga….

I jos jedna stvar… stav “meni je sve ok i sve mi pase kako god se napravi” je u kurcu i pokazuje koliko je kome stalo do klana.

Meni nije sve ok… ja zelim da imamo najbolje majice, najbolji web, najbolji server, da svih zdrobimo na turniru, ali za pocetak bi se zadovoljio i time da se pocnemo barem malo ponasati kao tim. Pa jebemu, ne mozemo se ni dogovorit za pivce uz druzenje kako treba.

B051LjKo
    Participant

Ma o kakvim stvarim svi šapuću?!?!?! ; , kakve probleme mi međusobno imamo; JA TEBE MOBY APSOLUTNO NE RAZUMIJEM

B051LjKo
    Participant

..cek malo, BosiLjak…zar nije bio dogovor od samog pocetka da ce majice biti svjetlo plave_? zasto si napravio crvenu_? pa moby je dobro rekao da ovo skupina individualaca, pa to si i ti s crvenom majicom potvrdio ali sklopom okolnosti …mada mi nije jasno zasto se moby toliko izivcirao_?

dajte ljudi odjebite od ove rasprave, pa ovo ce stvarno postati god damn opterecenje kao sto je TRoky rekao a to nam stvarno nije u interesu….

zato molim da se sutra pojavite kako god znate i umijete pa da se dobro zabavimo….

Majicu sam napravio crvenom jer sam otkad sam se idejno dosjetio kombinacije takvu sam želio imati. Uostalom više puta sam ponovio da ću si napravit i drugu majicu kad se svi usuglase oko dizajnerskih sitnica; CRVENA MAJICA = BETA MAJICA GOD DAMMNIT

B051LjKo
    Participant

Ok, zajebi sve, idemo iz početka; tko je kriv, kamo, kako, zašto, i na koji način, nema veze i glupo je i nema smisla;

Dakle: Majica jako dobre kvalitete koju ste i vidjeli, 185 gramska = 32KN+ PDV [39 Kn],

tisak kakav ste vidjeli = iznosi 75 kuna (i manje ako naprijed budu samo 2 boje, što je i bio jedan od prijedloga u plavo/bijeloj kombinaciji)

Ukupno 114 kuna; u trenutku kad naručimo, majice imamo kroz 3 do 4 dana bez ikakve frke i preše, nece biti za ovaj turnir ali ce posluziti za ubuduće;

To su tehnikalije;

Predlažem da odjebemo od daljnjih sranja i pojavimo se svi sutra na turniru jer je sve ovo potpuno nepotrebno…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri Sep 02 2005, 04:51PM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Gospodo ili mozda bolje djeco, makar to niste.

Da pocnem sada iznositi otrcane fraze: “ponasata se kao djeca”, “nisam to ocekivao” itd. vjerovatno bih se utopio u moru postova sa istom tematikom, stilom pisanja, i eventualno nacinom razmisljanja, sto mi nije nikakva namjera. Umjesto toga probati cu biti posljednja crta obrane zdravog razuma.

Prvenstveno krenuti cu od molbe koju upucujem svima da se prvo malo ohladimo prije nego sto iznosimo bilo kakav oblik nezadovoljstva na ovom forumu. Ne zbog toga sto primjedbe nisu dobrodosle, nego iskljucivo radi uvazavanja drugih kao osoba i tudjih misljenja. Najcesce vruca glava kaze sto bi trebalo, ali jos cesce kaze nesto sto je trebalo zadrzati u sebi jer u 90% slucajeva pred kraj usijane rasprave iznose se i neke stvari koje i nemaju direktnu vezu sa originalnom tematikom. Mala poduka iz povijesti bi bila da su se i ratovi vodili zbog usijanih glava i kratkih zivaca gdje je konacni ishod bio mjerljiv u nebrojenoj kolicini ljudskih zivota. Mislim da raspad jednog lijepog druzenja nije niti upitan ako nastavimo u ovakvom tonu. Posto niti jednog od vas ne smatram neinteligentnim krelcem upitnih moralnih stajalista, nego ljudima sa zavidnim civiliziranim normama kojih se drze i koji bi kao takvi trebali razmisljati hladne glave u svom obracanju drugima, ocekujem da ova rasprava poprimi ton dijaloga, a ne monologa koji, budimo iskreni nisu bas primjereni medju nama, niti to itko od nas zasluzuje.

Iznijeti cu sad neke cinjenice, a vi gospodo probajte ih oboriti. Cinjenica je da smo se svi dobro zabavljali igrajuci ovu igru i dodao bih jos se dobro zabavljamo. Isto tako cinjenica je da sam igrajuci ovu igru upoznao nove ljude koji su mi jako dragi i osjecam se dobro kada sam u njihovom drustvu. Neka stara prijateljstva koja bi zasigurno sa vremenom zamrla, su zbog AA obnovljena i ucvrscena vise nego sto sam ikada mislio da bi to mogao uciniti preko jedne igre. Nasi dogovori za grupno ispijanje piva poneki put su mi bila jedina svijetla tocka na kraju totalno loseg dana i osjecao sam se dobro kada sam znao da cu se navecer naci ljudima sa slicnim interesima u zivotu. Odgovorno tvrdim da se velika vecina vas jednako osjecala poput mene. E sad da krenem sa naklapanjima tipa “da li je turnir/majica/ljutnja/moj prdjenje na WC dok serem/VX klan/TWL vrijedan toga” mislim da nema smisla.

Vi ste svi odrasle osobe, a kao odrasle osobe bi ste trebali znati razdvojiti temperament od zdrave logike. Nitko od nas se ne bi trebao osjecati ugnjetavan bilo tudjim idejama ili eventualno nacinom razmisljanja. Na kraju krajeva svi smo ovdje zato sto nam je dobro. Pretvarati osjecaj koliko je kome stalo do klana u nekakvu opipljivu brojku izrazenu brojem postova/nacinom razmisljanja/frag rateom/honorom ili bilo kakvim drugim pokusajem materijalizacije jedne takve emocije je razmisljanje liseno svake logike. Osobno smatram da netko kome nije stalo do klana bi i odavno otisao iz njega.

Ljudi, volim vas koliko god je to moguce a da me ne proglase pederom i zelio bih da tako ostane. Imamo jednu divnu stvar i ne bi je trebalo unistiti. Apeliram na sve vas da razmislite jos jednom o nasem passwordu i da konacno shvatite da on tamo nije bezveze. Tu smo svi samo iskljucivo da se dobro zabavimo i da slobodno vrijeme utrosimo na druzenje. TWL, turniri i ostala sranja su dosla usputno i vec su nas jednom skoro kostala raspada. Ucimo na greskama i to koliko je god lose, jos dvaput je bolje.

Ocekujem smirene postove i dijalog, a ne zatvaranje vrata pred nosom na prvi spomen neslaganja sa drugim misljenjem.

Groo
    Participant

Ooooo

Ooooooooo

Stani malo

Šta se ovdje desilo?

Jer ja nešto propuštam?

Ljudi pročitajte LC-ev post i razmislite se malo.

A meni, žao mi je ko psu što ne mogu doči sutra igrati sa vama. Doči ču popodne u posjetu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.