hocem se jos jednom pohvalit da smo dobili vas server sa taj War,,,, i kad smo popusili 7:5 :smt062
kad zelite neki trening (narafno friendly) moze svakako,,,
bok :smt023
Kaj hvališ te riječke pičke???Ko ih jebe! :smt040 Jedva čekam da ih zgazimo ko žohare u sljedečem meču! !opr019lo !opr019ft Nego…jeste li vi odigrali prvi meč u ovoj HR ligi??? Mi jesmo jučer…ono… saznali smo da igramo 2 sata prije fajta :smt009 To mi je sve jebeno loše organizirano.Gdje se uopće mogu vidjeti rezultati??Jel postoji kakav link??? Jel bu uopće opstala ta HR liga??Koje je vaše mišljenje o tome???Jesam glup???Jesam dosadan??? :smt026 Inače…strahovito sam informatički nepismen i retardiran…pomozite tupom gnjidi…plz! !opr019ft
Evo gnjidić, tu su primjetni rezultati…. [moraš se regat]… Slažem se da je sve nekako nepregledno ali se nadam da će liga preživjeti…. barem dok vas ne naspenkamo kao životinjke… Inače, mi smo restali prvo kolo…
Evo gnjidić, tu su primjetni rezultati…. [moraš se regat]… Slažem se da je sve nekako nepregledno ali se nadam da će liga preživjeti…. barem dok vas ne naspenkamo kao životinjke… Inače, mi smo restali prvo kolo…
Imali smo jebene sreče kaj smo igrali s neki njubekima prvo kolo.Dobili smo ih na pipi 9:3…al da su bili neki malo iskusniji likovi(vi papci npr.)…mislim da bi obrali bostan! Inače…jedva smo skupili 4 čovjeka da odigramo to čudo 😀
LoLčić, a još ste neiskusno prijavili 2 ekipe… kao možemo mi to…. e sinek sinek…. pomalo, neiskusni ste vi… i prijavite se na usrani TWL 4vs4 da se barem negdje mozhemo virtualno probati sexati…
Jebiga Smiljac….ja se tamo registriro al kurca ja tam ne vidim,….osim da se vi tam samo zajebavate i maltretirate ljude :smt041 :smt042 :smt043 :smt044 Di je kakva jebena lista sa rezultatima ili tak nekaj????
Lapani su geniozno odvojili sve skupa u dvije potpuno odvojene cijeline (pardon 3, još jedna je u điru koju nitko osim lidera ne može vidjeti) pa je zbuNjivanje ionako zbunjenih ljudi popit tebe sasvim logično i očekivano…
Ti bi još gledao i rasporede…. jesi normalan…. sigurno bi zloupotrijebio te informacije !opr019ge ….fakat nemam pojma…. mislim da se za sada drže u najvećoj tajnosti do 2 sata prije meča hiihiihihih ako su ludi u pitanju naravno, ostali lideri bi to trebali na vrijeme vidjeti; uostalom bio je već fight s vecom oko LuDog nejavljanja, koji je rimtu vodio jer ste se vi (piTčke) u mišju rupu sakrili !klofa …. fakat nemam pojma…. Jebi ga tek su krenuli pa je malo zasrano !opr019hd , ali siguran sam da će vrlo HCL admini :smt061 to riješiti na najbolji mogući način (z3čić tu i tamo navrati na ovaj forum pa da ne ispadne da samo njamKe 😉 :smt051 )… Odigrano je prvo kolo i stvar je krenula, to je najbitnije…