Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Idemo na cugu sutra iza matcha (cca 22.00 – 22.30) i gdje ili reschedulamo za SUBOTU ?

Moram znat da kazem starcima sutra idem li s njima na Murter odmah ili dolazim u nedjelju/ponedjeljak.

Molim da se izjasnite.

Tnx!

RimtuTiTuki
    Participant

Ja i KrLe ne mozemo u petak…

mogu u subotu, a pretpostavljam da i KrLe moze.

Ali sto se tice dogovora za koje je ova piva bitna moje stajaliste znate, tako da vam i nisam previse bitan.

Ja mogu i sa crticom i bez nje, a clanarinu placam dok god sam aktivan clan, makar ne igrao armiju jedan mjesec.

Al ono sto bi po meni trebalo bit MaAAaJkaa svih odluka: POLL i sta vecina odluci, prihvaca i manjina, bez ikakve rasprave, ako treba uvedite i 2/3 pravilo, ponavljanje glasanja za tjedan dana od odluke, svakome godisnji 1 veto na bilo koju odluku, sta god…

al dogovorite, napisite i zaljepite na oglasnu plocu…

Znam da je ovo totalni OT, al eto pisem kako mislim, jer me nece bit sutra na pifi…

Dakky
    Participant

Mah, moram onda i ja odstupiti od teme i rec (predlozit) da je samo [Ri051] klanski tag i da crtica nije. Pa tko zeli nek ima crticu, tko ne zeli nek je nema, a ko zeli moze biti i [Ri051]____DAKKY___ ili pak nesto totalno uvrnuto tipa [Ri051]._^][Dakky 😀

B051LjKo
    Participant

Daj odjebite od crtice… pun mi je kurac te glupe anderlajne…. Raspravit će se uz pivo… AMEN

Dakky
    Participant

A kad, danas ili sutrA?!

Zh0rZh
    Participant

Kad god budete isli pazite da ne bude 2%

http://www.stiv.tub.dk/

!opr019fz

Groo
    Participant

Kad god budete isli pazite da ne bude 2%

http://www.stiv.tub.dk/

!opr019fz

Kakvih vrazjih 2% ?

Pa mi imamo na snazi 0.00 % :smt004

P.S. Kvaka je bezveze jer ti ne daje mogucnost otkljucavanja na najtezem nivou !opr019fx

Zh0rZh
    Participant

Daje daje :p

Troky
    Keymaster

Daje, daje…. Groo, kakav si ti to pijanac? 🙂

diGestive
    Participant

dobro znaci sutra u nekodogledno vrijeme_??

Lamb-Lover
    Participant

Daj odjebite od crtice… pun mi je kurac te glupe anderlajne…. Raspravit će se uz pivo… AMEN

Tako je, zivjeli kocijasi!! 🙂

Jebo te, pa sto vas ta crtica toliko opterecuje? jest da nisam bas pratio problematiku ali mi se cini totalno nebitno.

Dakky
    Participant

I tako ja ostadoh u Rijeci i danas, pa sve do ponedjeljka, i to, iskljucivo iz razloga da – idem na cugu s VAMA.

Nemojte da sjebete dogovor i nadam se da ce me netko moc bacit do grada (B051 na skuteru ili neko s autom)

THANKS

crono
    Participant

Ako sam dobro skuzio tebi je iljko rodjendan sad ovih dana!!! Sretan ti rodjendan!!

ILI sam citao zatvorenih ociju?

crono
    Participant

JA sam SAM U KUĆI!!! Javim vam još ako ce mo kod mene imam domaće hladne MEDice !!!!

KrLe
    Participant

Odlicno, zub me boli za raspametit se, bolje medica nego kafetin!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.