Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dakle, drugi tjedan imamo prvi “ozbiljni” scrim na AA ladderu… Ozbiljni ivjetno rečeno jer siroty vatreni i nisu ozbiljan protivnik, ali ZG ih je razvalio 12-0 kao i mi… Dakle, ne treba ih podcijeniti jer se meni baš DA napraviti neki score u HCL ligi da možemo bezbrižno spamati po forumima (možemo i ovako i onako, slađe je kad se dade i peckati)…

Dakle, zamolio bih cijenjenu populaciju da malo puba Bridge ovaj tjedan, kao i da se proba skupiti najjača moguća postava za ponedeljak (dakle Armada koji će odjebati s ekstrakcije na tjedan dana + još trojica najBridžastijih yet to be determend)… Predlažem u subotu 4vs4 klanski trening i zadnji test protiv ludih u nedelju, 4vs4 da ne bude opet bezglavog jurišanja kao na hospitalu)

Da vas čujem što mislite?

Groo
    Participant

Mogu igrati ali trening u subotu necu odraditi

Troky
    Keymaster

Ja ne mislim nista ali imam temu za raspravu o 12-0 i 7-0…

S obzirom da bi se moglo desiti da o poretku na ljestvici odlucuje ‘gol’ razlika ne bi li trebalo igrati do 7 i da se taj rezultat upise? Ili da svi igraju svih 12 rundi…

B051LjKo
    Participant

Koliko sam ja skužio, 7-0 je forfit, a 12-0 je moguće dobiti ako se odigra do kraja i pritom razguziš pritivnika…

Primjer…. Ako fuZbal ekipa Ugande odbije nastupiti u tekmi protiv Barcelone, ista će biti registrirana u korist Barce 3-0…. ako se odigra, vjerovatno će završiti 13-0 za katalonce….

Barem brijem da je tako…

Zh0rZh
    Participant

Znaci potplatiti Vatrene hmeljnim proizvodima da upisu 12-0 loss c c c c….

Za bridge sam definitivno out jer mi je fuj/bljak/prosao rok trajanja mapa

Zh0rZh
    Participant

p.s.

A ti proposhnicu si jos zadnji stup komunizma :

“Ti mene nikad ne mos toliko malo platit, koliko ja mogu malo radit” hehe

LittleCannon
    Moderator

S obzirom da bi se moglo desiti da o poretku na ljestvici odlucuje ‘gol’ razlika ne bi li trebalo igrati do 7 i da se taj rezultat upise? Ili da svi igraju svih 12 rundi…

jos sinoc sam postao to pitanje u leader sekciju foruma i biti ce ispravljeno

Troky
    Keymaster

jos sinoc sam postao to pitanje u leader sekciju foruma i biti ce ispravljeno

!opr019jh

Groo
    Participant

p.s.

A ti proposhnicu si jos zadnji stup komunizma :

“Ti mene nikad ne mos toliko malo platit, koliko ja mogu malo radit” hehe

Smrc……do pred neki dan si tako o meni pricao. :smt022

Lamb-Lover
    Participant

Pošto cesto igram briđ, rado cu odigrati match !opr019gv

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.