HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointdiGestive’z resignation a.k.a. founder’s been changed and I’m out 4 a while

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

diGestive
    Participant

Dosao je i taj trenutak.

Dragi moji suborci, posto sam svojom odsutnošću izazvao pomutnju a skoro i omanje nerede među klanskim suborcima odlucio sam skratiti muke u korist zajednice te dati ofišal ostavku.

kratko i jasno… novi founder je Troky (moj izbor) a ako vam se ne svidja ganjajte njega !shades . Mislim da je on i vise nego pogodna osoba za sve te funkcije – hope y’all agree w/ it.

A sto se tice mene, iskreno receno, neznam kad ce biti taj trenutak double clicka na AA iconu….patch je vec odavno instaliran no jos uvijek se nisam udostojio pogledati novitete….evo i par FAQ Q/A koja bi vas mogla zanimati…

Dal cu na klanske pive_? neznam

Dal cu igrati meceve_? necu

Dal cu ostati u klanu_? ako vam ne smeta moje ime na listi ocu

Dal cu nastaviti sa placanjem servera_? ne (samo da se zna 300kn je jos uvijek kod mene iz klanske kasice prastze sto ide u narucene majice, s prpposhnim cvjetom je sve dogovoreno)

Dal cu jos igrati_? vrlo vjerovatno ali neznam kada

uzivajte i dobro pucanje !!!

B051LjKo
    Participant

Salut!, želim ti što brže rješavanje poslovno/ljubavno/edukacijskih problema i skori nastavak puškaranja…

PS. Ako prestaneš s dolascima na klanse pife slobodno prijeđi u LuDi klan (za pbrazloženje pogledati njihov tracker profil…. mislim da je PAKshu slobodan nick 🙂

BaXuZ
    Participant

je je, svima dojde taj trenutak u zivotu kad iz ovog ili onog razloga mora ostavit pucanje na neko vrijeme, pa ni mene nije po ljeti bilo na klanskom LAN-u iz dobro vam poznatih razloga (za nove clanove: pogledajte moj 7-mjesecni avatar), no vecina se ipak vrati nakon nekog vremena, prema tome diGe ostaje na popisu chlanova, osim ako se ne vrati nakon poduzeg vremena, sto cemo smatrat stvarnim prekidom pucanja. Ja mu dajem 6 mjeseci, ostali?

diGestive
    Participant

PS. Ako prestaneš s dolascima na klanse pife slobodno prijeđi u LuDi klan (za pbrazloženje pogledati njihov tracker profil…. mislim da je PAKshu slobodan nick 🙂

to nikako…..za pifkana ce se naci vremena !opr019jb

LittleCannon
    Moderator

Ja se samo nadam da ces se vrlo brzo vratiti, jer koliko god ja srao za vrijeme meceva znam da ce mi u dogledno vrijeme faliti kruzni igrac i tvoj milozvucan glasic u mom uhu.

P.S. Nadam se da su problemi takve vrste da ce samo armija patiti zbog njih

!opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2 !opr019g2

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.