HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportdiGestive’z server listing problem

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

diGestive
    Participant

Kako je doslo do toga ne znam no ono sto znam je da vec postaje jaako frustrirajuce listati svih 1325-1485 od mogucih servera da bi pronasao trazeni server. Stoga, odlucio sam svoj problem iznijeti u javnost.

Stanje je slijedece:

– otvoris igru, <click> na “deployment” i engine krene traziti preko gamespya servere koje pri odgovoru ispisuje u odgovarajuci prozor. U donjem desnom dijelu ekrana uredno pise broj trenutno aktivnih servera te postotak izlistanih, obicno izmedu 1300-1500 servera. Za to vrijeme uredno pusis cigaretu, cekas i cekas, grizes nokte ili odes do WCa na ispraznjenje, vratis se i odaberes server zeljene mape prethodno klikajuci na header “MAP NAME” iz razloga lakseg snalazenja izmedju 4-ero znamenkaste brojke ponudjenih servera. <potencijalne probleme i potrebe skakanja sa servera na server ne zelim opisivati mislim da su jasni sami po sebi>

E sad, ukoliko u filteru za MAPE odredim zeljenu mapu – recimo “Bridge” (jer za nju uvijek ima preko 40 servera) meni se lijepo izlista jedan veliki qrac odnosno max 1 unofficial, locked , bullshit server … da stvar bude ljepsa, smiren, vratim map filter na ALL – pomiren cinjenicom da ipak treba sacekati 20-ak sekundi izlistavanja svih servera a kad ono umjesto broja 1300-1500 pise da je nasao samo 36 servera i to je to, ni makac, ni levo ni desno ni gore ni dole..slijedi <click> EXIT pa ponovno startanje armije.

– poduzeti koraci:

deinstalirana je armija, ociscen registry pa ponovno instalirana BUT the problem still persists!!!

Posto imam veze s 3 razlicita mrezna segmenta ocajnickim potezom ubijam staticne rute, disabliram LAN, kacim se na ISDN i govno je i dalje tu ..zakljucak: _? nije vezano za sistemske postavke mreznih segmenata jer inace ne bi uopce izlistao _? da li je vezano uz igru _? – god damn reinstalirao sam ju te pocistio sve iza nje…..na googlu nisam nista nasao

stoga se obracam vama u nadi da ce mozda netko nesto iskopati ili makar doci s nekim prijedlogom.

Vas ocajan, major general diGestive

moby
    Guest

Hipotetski odgovori Ri051 membersa

[with no hard feelings, samo se malo salim]

baXuz: predji na BF2

bo51ljko: probaj sa “pahuljica enabled” grafickom

d3uha: odgovor ti je u onoj tamo zgrad…. – no connection!

Dakky: ne znam, btw moj 1.800.000 post

diGestive: i dalje trebam odgovor pa predjimo na slijedeceg

Groo: mi u gradjevini to rijesavamo dinamitom, pa Jovo nanovo!

LittleCannon: Nogomet je jedna divna igra… Nego, reci, koristis li LCR ili CRT monitor?

moby: probaj promjenit font

troky: mogu ti ja to rekompajlirat i napravit meni v2.0 pa ce radit

Weljo: moras iskopcat cheatove prije loadanja igre

ZhorZh: diferancijalne prijatelju, diferencijalne…..

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Aug 22 2005, 12:43PM ]</span>

Dakky
    Participant

Dakky provjeri da ti nije u kakvom docs and settings ostao kakav filters.txt ili sl… i pitaj na aa.com i aao tracker forumima!

Troky
    Keymaster

Pogledaj da te slucajno ne jebu kakve MTU/MRU postavke…

Probaj listat server dok si spojen na net preko mene…

LittleCannon
    Moderator

OK nakon 30minutnog brovsanja po forumima, konstatirao sam da nisi jedini sa tim problemom. Jedini nacin kako to mozemo rijesiti je da uzmes svoj kompjuter pod ruku, dodjes do mene i uz pivicu dvije rijesiti cemo problem. Proporcionalno sa brojem popijenih piva problem ce se ciniti sve manjim i laksim za rijesiti.

LittleCannon
    Moderator

LLLLLLOOOOOOLLLLLLLL, kof kof krklj krklj !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed

BaXuZ
    Participant

probaj koristit server browser iz BF2!

shalim se, jel imas ASE?

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Aug 22 2005, 02:42PM ]</span>

diGestive
    Participant

izgleda da sam prije trebao napraviti/pokrenuti ovaj thread jer pogodite – stvar je proradila i to SAD, upravo u ovom jebenom trenutku. Da sam bar nesto napravio nego tako nista nisam\!! a jucer sam pokusavao izlistati servere kao sto cinim svaki drugi dan i eto…no, ne zovimo vraga – stvar funkcionishe i to vise nego dobro. HOOAH 4 that

PS: znam sto je bilo, ipak sam nesto napravio…;););)

Dakky
    Participant

a shto, shto, reci i nama! ako se kome desi isti prob!

diGestive
    Participant

u filteru za servere – neznam dal je default opcija max honor 99 ili mi se dogodio slucajan <click> .. mislim zasto bi tamo neko nesto dirao osim “map name” opcije. Uglavnom max honor je bio na 99 umjesto na 100 i to je to…uzhassss

Zh0rZh
    Participant

Hipotetski odgovori Ri051 membersa

[with no hard feelings, samo se malo salim]

baXuz: predji na BF2

bo51ljko: probaj sa “pahuljica enabled” grafickom

Dakky: ne znam, btw moj 1.800.000 post

diGestive: i dalje trebam odgovor pa predjimo na slijedeceg

Groo: mi u gradjevini to rijesavamo dinamitom, pa Jovo nanovo!

LittleCannon: Nogomet je jedna divna igra… Nego, reci, koristis li LCR ili CRT monitor?

moby: probaj promjenit font

troky: mogu ti ja to rekompajlirat i napravit meni v2.0 pa ce radit

Weljo: moras iskopcat cheatove prije loadanja igre

ZhorZh: diferancijalne prijatelju, diferencijalne…..

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Aug 22 2005, 12:43PM ]</span>

klap klap klap …. pokido sam se 🙂

d3uha
    Participant

@moby loool

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.