Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

zli karakteri tipa crtice ili tochkice su najstroze zabranjeni trokyevim amandmanom. Tracker profil mu je private, znachi ili haxor ili 1337 pj0. Oce li momak vishe ponest teshko breme klanskog taga na ledjima. Otkad smo mu rekli da mora s nama pucat neko vrijeme, vishe ga nisam ni vidio ni počuo, teško mu je palo ponovno dokazivanje, ili je dobio i ponudu od Ludih :smt064

Ganci
    Participant

ako smijem stao bi u obranu kolege Cigana 😀

bas sam gledao User CP na trackeru i po postavkama nije mi profile podesen na private. :smt017

a sto se tice pucanja s vama, dolazio sam svaki put kad je bilo nekog te kad sam i ja igrao…

a i radio sam 2. smjenu znaci nisam mogao pucat prije cca 22:30

jebiga, dalje za dOt u nicku je najmanji problem jer to je igrom slucajnosti ostalo :smt044

Troky
    Keymaster

Ja ga vidim na trackeru normalno… sta ti brijes BaX?

BaXuZ
    Participant

A tracker-profile with this User ID was not found in our Database. The address/url is invalid or the user has not enabled his stats-tracker.

Use the “Back” button of your browser or click here!

Govorim o klikanju na nash roster, fali mu userID broj u linku.

Ganci
    Participant

evo Rimtu mi je jos spomenuo da bi mogao stavit Tracker Id pa sam tako i stavio, time sad se vidim i na statusu na stranici…

no posto jos nisam dobio potvrdu svoje pristupnice, dali da to maknem?

Dakky
    Participant

Meni ne smeta, stovise volim zapucati s tobom pa isto tako i vidjeti kad si online…

BaXuZ
    Participant

eto sad radi, ispravljeno, ocemo jedan poll za cigota?

RimtuTiTuki
    Participant

!opr019ic

Troky
    Keymaster

Koliko se sjecam prilikom regrutacije nitko nije imao nista protiv, a s obzirom da su uglavnom svi uvijeti ispunjeni ne vidim razlog da se opet poll-uje…

Ako netko ima nesto protiv neka kaze sad i gotovo.

BaXuZ
    Participant

eto pošto nitko nije ništa reko, cigo stavljaj tag

B051LjKo
    Participant

hehe, cigo je prethodnij rujevičanske sekcije Ri051 klana…. weljkoM…

Ganci
    Participant

hvalja na dobrodoslici,

“Prvenstveno bi se htio zahvaliti svojim roditeljima na podrsci svih ovih godina, mama je znala rec “sine budi uporan, tvoj dar je nesto sto ce ce ljudi cjenit” , svom menageru poznatom po svojim h4x0r vjestinama… ”

itd itd :smt040

sad na ozbiljnijoj noti,

malo prije sam stigao doma, i narafno zena me napala sa koje kakvim obavezama, vjerujem da cu veceras imat vremena sredit tag, tracker pa i zaigrat s vama…

Hooah i do slusanja

RimtuTiTuki
    Participant

Zaboravio si na “mir u svijetu”… !opr019ft

crono
    Participant

Primi toplu dobrodoslicu ( u guzu)

Hooah za novog clana zgubidana!!!

Ganci
    Participant

evo izvrsio sam svoju primarnu duznost za danas,

naime dodao sam klanski tag a i vec kad sam to sredivao mjenjao sam nick ( again :smt037 )

ubuduce poznat siroj javnosti kao [Ri051].Ganci :smt040 :smt049 :smt041 :smt043 !shit

eto tako da bi mi jos samo trebao onaj Clan ID za tracker da se mogu kurcit okolo da sam uistinu u Ri klanu !opr019g2 !opr019gh

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.