Zadnjih jedno dva mjeseca vodim borbe s Atijevim driverima za moj 9800 pro. Naime, posljednji put da mi je komp bio stabilan je bilo pred dva mjeseca, kad sam imao Ati Catalyst 5.8 instaliran. Onda smo nesto kod Pepića drkali pa smo skidali najnovije s weba (5.9) i radilo je sve ok, ali mi se komp poceo restartat sam od sebe, onda su se pojavili 5.10 pa sam stavio njih, restartovi su prestali al bi komp smrzavao, onda sam stavio 5.11 pa je bilo sranja sa screensaverom( ti ga ugasis, restartas komp, on opet upaljen) i jos par glupih sitnica koje nerviraju, pa sam preso na omega drivers, bazirani na 5.10, pa mi se komp pri restartu nije htio podizat, pa onda catalyst 5.12 pa se komp grijao pa onda omega 5.12 pa je to bilo nesto najgore ikad. Armija mi jucer lagirala ko mutava, najprije sam kontao da svi lagiraju, kad ono samo ja. Lijepo laganini diskonekt, pa deinstall, pa driver cleanerom pocistit zaostale fajlove i download Ati Catalyst 5.8. Danas uzivam u stabilitetu, minimalnom trzanju armije, ne brine me grijanje ni screensaver ni ikakve pizdarije. Nabijem ja njih i najnovije drivere za vaseg grafickog mezimca. Sve u krasan kujac. !screen