Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 283 total)
  • Author

Frida
    Participant

Pozdrav …od Fride ..gledam slike u galeriji vase i tak sam ogladnila !sad …..cujemo se ..fina vam je rakija bila !biglaugh

LittleCannon
    Moderator

fala, fala

Kad budemo organizirali slijedeci LAN party (proljece?) biti ces pozvana i kusati ces diGestiveove delicije sa rostilja !cheesey

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Jan 09 2006, 10:47PM ]</span>

Frida
    Participant

Nadam se da cete me pozvat .ekipa vam je PRELUDA ..pogotovo onaj decko kaj je imal kapu na turniru (sry neznam kak se zoves !blush ) !drinkers

LittleCannon
    Moderator

a svi smo imali kape na glavama, ali mislim da mislis na digestiva

Groo
    Participant

Suti neznalico kad nemas pojma.

Tko ima fensi shmek sesir ? !banana !banana !banana !banana !banana !banana !banana

On topic: dobrodosla na forum Frida. Odlican gejm na extractionu. Jos jednom cestitke na 2 osvojene pobjede.

BaXuZ
    Participant

dobro jel neko nesto fotko na tom LJAN-u

LittleCannon
    Moderator

Slikali su Njonjo i Bosiljcica. Zasto slike nisu postane neznam, a priznajem ocekivao sam Bosiljkovu vijest na naslovnici, zato nisam nista niti pisao

Frida
    Participant

MA razgovaral je samnom i Rudy i Vitom ….

I da sjedil je iza mene il Rudy kad smo igrali ..al ne onaj koji se upucaval Rudy vec onaj drugi !biglaugh

Ma svi ste super al on mi je super super …. I dakky je super ..ma sve je super lol..sad sam se zbunila !! !cheesey

LittleCannon
    Moderator

MA razgovaral je samnom i Rudy i Vitom ….

I da sjedil je iza mene il Rudy kad smo igrali ..al ne onaj koji se upucaval Rudy vec onaj drugi !biglaugh

Ma svi ste super al on mi je super super …. I dakky je super ..ma sve je super lol..sad sam se zbunila !! !cheesey

Ma neka si se zbunila sreco !kiss

Evo obecajem ti da ces biti sigurno pozvana na prvi slijedeci LAN party pa ces tocno prstom uprijeti u krivca !cheesey

B051LjKo
    Participant

Ah to je bio grujica… BTW. rudi s obzirom da se stvarno simpatične vjerujem da ćemo se bolje upoznati, a tada ćete vkerujem shvatiti da moje dijeljenje pusica !kiss !smooch i penisića, kao i traženje istih ima malo veze sa upucavanjem a više sa stvaranjem mile i prijeteljske atmosfere…

Dječarac koji ti je super super je Grujo (i s ovom izjavom si mu povećala ego za barem 1,73 incha [ego je u sprezi s penisićem naravno])

U svakom slučaju !xyxwave

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Jan 10 2006, 11:35AM ]</span>

Frida
    Participant

Eh sto se tice Rudy ..znas onog decka koji je bio admin kad smo igrali mi ..eh taj decko admin je sa tetom Rudy vec 6 godina ..pa mislim da …pusice nebi islo !! !amen Al jedan fini rostilj se da sredit !elated !drinkers !pifo

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Jan 10 2006, 11:47AM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Auuu, a ja bio siguran da se diGe upucavao……kad onooooooooo, sram te bilo dugodlaki !yeti

Frida
    Participant

Upucaval se stricek s dugom kosom !! MA neznam ja ko je ko ..kad mi pisete post ..daj usput se i opisite da znam s kim pricam !tooth

LittleCannon
    Moderator

''

Upucavao se ovaj prvi slijeva (Bosiljko), a tebi je super ovaj najveci (Groo aka Sir)

Jesam pogodio?

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Jan 10 2006, 12:10PM ]</span>

Frida
    Participant

EEEeeee da da ..to je to !biglaugh !!Sad znam ..nisam citala nikove kad smo igrali jer …se Rudy ljutila na mene jer sam ju prosli mec ubila ..pa sam morala pazit da ju i ovaj ne ubim slucajno al sam ju ipak ranila a jebi ga …neko i to mora !grin !s-instagib

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 283 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.