HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsEsl nedjelja 18.12

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

ArMaDa
    Participant

prijavljen:-)

Troky
    Keymaster

ja isto, nadam se

Uljanov
    Participant

Ja in!!

Ajkula
    Moderator

Nazocan.

Srdo
    Participant

Tu sam, taman nakon Mamića u Nedjelom u 2 😀

KrLe
    Participant

Meni su smislili radnu nedjelju, nema me…

zvonzi
    Participant

tu

moby
    Participant

Hmm, evo ja bi bio 7. da nas je netko prijavio na turnir.

“It is not possible to sign up for this league at the moment because sign up is disabled.”

Srdo
    Participant

Izgleda da danas ni nema natjecanja…

Uljanov
    Participant

Ima..dolazi!!!

MiniGun
    Participant

čestitam momtzi!

Dakky
    Participant

sta je bilo, m0ze neki r3port ?

Uljanov
    Participant

Bili smo stroj za meljaži i odlično nam je išlo..

Prvo Cliff, uigrana i dobro poznata taktika rusha preko platoa gdje nam je protivnik bio skempan u bazi što je bilo smješno jer smo ih baš razbili..

Mines..nama problematična mapa gdje teško nalazimo taktiku za nju..ja sap preuzeo vodstvo..svi bili skempani u vodi izvan dometa artya gdje su oni izgubili 2 manja tenka (po ESL pravilima gleda se ko ima veći tier preživjelih tenkova) i pred kraj partije su nas izrašali ali bezuspješno..

Lakeville..Srdo smislio dobru taktiku, većina nas u gradu ali oni rushali kroz kanjon..stigli se vratiti i lagano ig dobili jer nas njihov arty nije mogao gađati a Srdo je odradio svoj dio u Hummelu..

Prokhorovkax2 (polufinale) prvo smo td-a izgubili jako rano, osvjetlili Sikea i odjednom 4-5 granata u njega..kasnije smo jedan po jedan pucali..Prokhorovka + USA = Win..slično i drugu partiju..

3. Mjesto Mines..na 2 dobivene..prvo, po men i, lošija strana..nismo je uvježbali i mala greška i pukla koncentracija..druga partija opet smo pobjedili na staru taktiku od ranije..treća partija opet koncentracija..

Trebalo bi malo još trenirati al sve u svemu ODLIČAN rezultat, drugi najbolji dosad na ESL-u..

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.