HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainFin momak po imenom Zlaja…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
  • Author
    Posts
  • #823

    B051LjKo
    Participant

    Ajme ljudi moji, što ja učini…. uteče krava…. uteče Međeđa…. Natovario sam si razbijača na leđa i sad sam gotov. U svoj silnom srdžbi protiv cheatera, namjerio sam se na krivoga, i ne znam što da radim, u strahu sam…. noćima ne spavam, a i kada zaspem probudi me hladan znoj…. noćna mokrenja su postala pravilo, a spavanje na neizbježnim gumenim plahtama nije nimalo ugodno…. Što će biti tek kada Zlaja :smt013 sazna kamo živim…

    Dakle, nakon nekoliko pitanja koje sam postavio rmpaliji pod imenom Zlaji rasprava se sa CWL foruma (dakle njegovog matičnog, ne nekog drugog kamo se on ne želi raspravljati) preselila na Tracker private, ne mojom željom, nego Zlajinim silovanjem… Mojih svega nekoliko (neodgovorenih) pitanja možete naći ovdje http://www.croatianwarlords.com/forum/viewtopic.php?t=592&postdays=0&postorder=asc&start=30

    Uglavnom, glavni junak ove priče se malo uzjapurio i poslao mi poruku na Trackeru:

    Poruka 1.

    Message from =CWL=[M]aX!Mu$, on 25.08.2006 at 16:54

    LOL

    Ako imas nekakvih problema napisi meni PM.Nikada nisam zabadao nos tamo gdje mi nije mjesto u svoje 4god. igranja pa tako nemoj ni ti.Volio bih da se obracunamo lice u lice da stanem tome vise na kraj.Dosadni ste jebote.DA varao sam par sati i sta da radim da se ubijem isusa ti.4god. igram bez varanja dokaza nemam ali imam masu prijatelja u AAO_u sa kojima sam igrao i znaju kako igram neke MAPE.

    Ako nisi skuzio da imam samo 3 plave zvjezdice sto znaci da nisam preterano igrao sve mape,stoga sam dobar na samo par mapa.Samo hocu da kazem da me vise ostavite na miru.Ovo sto ti pises Limunada misim strasan si lik svaka ti cast.Sto se Ludih tice nikome ne zamjeram nista,jednostavno sam se htio ispricati ljudima i …. u tome nema nista lose.Jos 1 jednom kazem ako imas sto da kazes reci meni.E da ako nisi skuzio i to da nas u CWL_u ima 7 iz akova tako da me jako dobro znaju tko sam i sta sam,cime se bavim i sve ostalo a naravno i kako igram.

    Odgovor na ovu poruku nažalost nisam spremio, ali bio je riječit :-D, možda za našeg rmpaliju pomalo bolan, ali što da se radi… istina boli… i koliko se sjećam, nisam koristio nikakve “teške” riječi [koliko se sjećam] :smt061 ,

    No, stiže na to drugi pm.

    Poruka 2.

    RE: LOL

    Ma ti si ocito jedno Govno djetinjasto Pedercino dosadna,skini mi se sa kuraca majmune glupi.Ovo je igra kretencino i nemoj da seres da sam varao nonstop kada nemas pojma jesi cuo kretenu.Odi tamo odakle dolazis i jedi govana govno jedno.Pun mi te kurac,naj radje bi ti picku razbio jel si glup majmune.Nadjemo se negdje na pola puta da ti pokazem tko vara nonstop majmune.Samo se javi i ja dolazim.Da te vise skinem sa kurca retardirani konju.Necu da ti roditelje vrijedjam jel nisu oni krivi.

    Ovdje sam već shvatio da je vrag odnio šalu, no CWLovski pitbull jednom kada zagriže ne pušta….

    Poruka 3.

    Message from =CWL=[M]aX!Mu$, on 15.09.2006 at 18:42

    RE: LOL

    Sta se ne javis pedercino?Glup si ko kurac…….

    Što da radim, ne smijem niti krenuti prema zagrabu, ako sam dobro shvatio, u Rijeci sam siguran, mogu najebati tek na pola puta…. dakle možda Zlaja iza prvog ugla u Zagrebu i čeka moj krivi korak ….

    Bojim se…. gnjev bi mogao biti još i veći ako mu netko oda da sam ga ja prijavio HR AA liga adminima (zli Z3čić) koji su mu zabranili nastup… Moilim vas nemojte tu informaciju nikome proslijediti…. I branite me, ako rmpalija !cupakosu odluči rušiti bedeme grada rijeke na svom osvetničnom pohodu :smt074 ….

    #8535

    H.T.Get
    Participant

    Hehehehe, a jebga, izazivas jacega i sad bi da te branimo…ma nemoj :))

    Otkad igram armiju, zelja mi je da mogu izaci takvima kroz monitor i uvatit ih za vrat….samo tada bih zbog “igre” zavrsio u Lepoglavi 🙂

    #8536

    LittleCannon
    Moderator

    Iako u nacelu dijelimo isto stajaliste o cheaterima, jos uvijek ne mogu shvatiti sto imas ti od cijele ove prijepiske. A da si pretjerao, bogami jesi.

    Uostalom ako ces biti fer i principijelan do kraja, onda slozi par ovakvih mejlova pa ih odapni prema Welji.

    #8537

    B051LjKo
    Participant

    Nije uopće stvar prijepiske, Zlaja je uhvaćen s rukom u tegli pekmeza, i okrenuo stvar na “ajme majko što me snašlo” plačipička cviljenje, a ja sirot samo isprobao… Kako momak koji je samo isprobavao to jedno siroto jutro nije u stanju reći “Da varam cijelo vrijeme” postavio sam mu sirotih nekoliko pitanja kojima bi “dokazao” da je fakat isprobavao…. Kako rmpalija (naravno) nije imaš što za reći, počeo s s epitetima i odama radosti odaslanima u moj pm inbox… uostalom koga briga, s ovim postom ja zatvaram poglavlje maltretiranja Zlaje…

    Što bih trebao, da znam…. ne čačkati štapićem po govnu… svima je jasno da će samo još više smrditi… ali isto tako da sam okrenuo glavu, isti taj Zlaja, pardon Maximus bi igrao pritiv nas u ligi… što bi tada trebali reći, Maximus nije čiter, taj acount je čist…. Zlaja je zločesti brat blizanac, a ne Maximus….

    Između ostalog, boli me glava, nisam se naspavao, od jučer navečer mi ne radi ADSL pa mi je cijelo jutro sjebano…. i onda sam otvorio (sa šljake) tracker inbox i imao što za pročitati….

    BTW. Nemoj trpati Welju i Zlaju u isti koš…. Weljo nikada nije uhvaćen u igranju s čitevima (remember, pao je u 2.5 ako se ne varam zbog .ini fila evil Hacka kojega je PB od verzije 1.9 kikao)…. i nalazi se samo na AASA listi… tragikomika je time još veća što AASA uglavnom bana isključivo po PBSSu (barem brijem da je tako)… Uostalom, kamo piše da opravdavam Welju, koliko god da mi ga je žao, da je kriv, KRIV je, i tu se nema što za reći… eh da, Weljo mi isto tako nije baš jebao sve po spisku….

    edit: teglu meda sam promijenio u teglu pekmeza

    #8538

    Lamb-Lover
    Participant

    Pobožni Bože… kakav prc

    #8539

    Profa_Cro
    Participant

    Ma sto se zamaras budalama,ima ih i uvijek ce ih biti. U potpunosti sam protiv varanja u igri (citaj:neznam ni kako aktivirati to sranje a niti me ne interesira),a uz sve to ni neznam o kome se radi. Ali ajde sto se tice obrane na pola puta izmedu dakova i rijeke ti je Koprivnici pa mislim da bi se meni morao uvuc u guzicu da obranim tvoju hihihi.

    P.S. Igrao sam jednom border i tip je na official serveru u verziji 2.6 imao neki cheat ukljucen da leti i automatski puca po svima,ali tata podravac ga je u slijedecoj rundi skinuo u zraku svojim AR-om pa sam se toliko nasmijao da sam morao kasnije pol sata brisati monitor.

    Eh i ako zelis mogu se ja podivaniti sa tim Zlajom jer mislim da imam malo siri spektar krasnih rijeci da ga nadijelim od njega. Ti samo javi.

    I za kraj samo da pitam jesam li rekao vc da volim sve sto vole mladi?

    #8540

    LittleCannon
    Moderator

    Ma nemoj me krivo shvatiti, ok je sto si mu spocitnuo jednom. OK je upozoriti komjuniti na njega, ali toliko poruka upucenih prema njemu ja ne mogu povezati sa nicim drugim do osobnom nasladom, jer je eto ulovljen netko koga poznajemo i koji nam je blize i razumije nas jezik.

    Molio bih te da ako mozes da podvuces crtu na ovu temu, jer sada se vec svodi na na cisto provociranje i doslovno ismijavanje kombinirano sa uperenim prstom.

    P.S. ovo nemoj shvatiti nikako drugacije nego kao prijateljsku molbu i iskljucivo kao molbu, kojoj mozes udovoljiti a i ne moras

    #8541

    B051LjKo
    Participant

    Hehe, ne treba profa, svoje bitke sam bijem…. ili pošaljem ženu 😀

    PS. Profa, avatak sinko… blijed si mi nekako…

    #8542

    B051LjKo
    Participant

    @Pepić, agreed, razumijem te potpuno, i kao što rekoh, ovaj post je čista (ne)potrebna reakcija na uvrede kroz PM, a inače… pitao sam ga dvaput, jednom na Ludom, i drugi put na njegovom forumu… niti jednom nije odgovorio i što se mene tiče, priča je s time završila…

    #8543

    Profa_Cro
    Participant

    Ma covjece slabokrvan sam zato tako blijeda boja,a i sinoc je bilo mnogo sexa pa sam slabasan danas ujutro. Zarucnica je jako zahtjevna u zadnje vrijeme.

    I da u potpunom si pravu,mislim da zene rijese brze neke stvari od nas muskih.

    Slusaj Littlecannon-a(uvijek se nasmijem na ovaj nick jer me asocira ……….) hoce ti dobro a i ako sam vidio ima veci cin od tebe(i mozda je duze u braku) pusti onu budalu nek ti puni PM imas tipkicu delete pa je upotrebljavaj.

    #8544

    B051LjKo
    Participant

    hihi, vidiš vidiš… do sada me LittleCannon nije asciralo na penisić… hiihihihihihihi

    #8545

    BaXuZ
    Participant

    From dusk till dawn

    #8546

    Profa_Cro
    Participant

    I to mali a debeli!!!!!!!

    oramo stati jer cemo oboje izletiti iz foruma,dobit cemo ban toliko dugo do kad njemu ne poraste,samo imamo onda problem jer po nekim znanstvenim istrazivanjima penis raste do dvadesete godine zivota i sto naraste dotad moras biti zadovoljan time. Za kasniji rast pobrinu se kirurzi ili ga navlacis svaki dan po deset minuta hihihi!!!

    #8547

    LittleCannon
    Moderator

    Samo da razbijem Profine aluzije i iluzije. Prevedi moj nick na hrvatski i dobiti ces moje prezime :smt069

    #8548

    Profa_Cro
    Participant

    Nadam se da ce topcina shvatiti nasu salu!!

    Ne on nije topcina on je ona kula na ratnome brodu s tri topa!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
  • The topic ‘Fin momak po imenom Zlaja…’ is closed to new replies.