Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Kako mi se komp žali na dugotrajan rada ne da mi ga se forsirati nnegašenjem, a šteta bi bilo da se flat rate ne koristi. Dakle tko god hoće neka vikne i dam mu username i pass (Dakky npr. je izrazio želju)

LittleCannon
    Moderator

A zasto se zali na dugotrajan rad?

B051LjKo
    Participant

Primjerak, upaljen je cijeli dan, dodjem s posla oko 4ipo i krenem armijat ma mi se cijela stvar smrzne usred igre. Onda ga ugasim i resetiram. Kod restarta krene peeep peeep peeep peeep pe pe peep. Pa ga pustim da se ohladi, ponovno upalim peeep peeep peeep peeep pe pe peep. Ponovno ugasim, izvadim vam Graficku i RAM te ih vratim unutra i stvar proradi. Mislio sam da je pregrijavanje grafe (jer je Zalman pasivac bio vrlo vrlo vruć) pa sam nakalemio 80mm vent na njega (vrhunska montaža us pomoć dvije gubice za kosu, i šveđani bi pozavidjeli na takovome inteligentnom rješenju).

I to je u biti to, sumnjam ipak da ne naliježe Zalman kako treba 8ipak je plate za ATijeve grafe nakalemljen gore) pa mi se čini da u jednom dijelu ima zračni lutf.

Kako m ise neda zajebavati sa skidanjem i ponovnom montažom, a sve radi super ako je komp upaljen po (samo9 par sati odlučio sam se na solomunskoi riješenje ne forsiranja 🙂 Barem dok ne stigne nova kanta (koja sudeći po svemu) kasni više od Daikatane…

moby
    Guest

Prijedlog:

Das fino Dakkyju, Trokyu ili LCu i oni to fino sheraju na RiWi i svi se slobodno posluze 😉

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sun Oct 09 2005, 02:38AM ]</span>

Dakky
    Participant

Meni a vjerujem ni Trokyu nece pomoc taj account jer AFAIK kolko mi je poznato, ljudi koji imaju (stare) Erricsson-ove modeme (HM220di/dp) su navodno na staroj centrali, i doticni se mogu spajati samo na T-Comove ulaze.. Probao sam @iskon-dsl i nisam se mogao spojiti ni kad sam imao account od iskona. Navodno treba slat molbu HT-u, trazit zamjenu DSL modema, bit par dana bez ADSL-a itd sto mi se nikako ne svidja i za sad mi je odgovaralo ostat na T-Comu.

Troky
    Keymaster

Ako je account za Iskon-a onda sigurno ne radi kod mene (probano prije par mjeseci), a ako je acc od t-dreka onda ne bi trebalo biti problema. I, Dakky, nema veze koji modem imas…

Dakky
    Participant

Ajmo se kladit da ima veze o modemu… na hr.comp.adsl se pricalo vec o tome i potvrdjeno je da svi koji imaju HM220di/dp su na staroj centrali i doticni ne mogu na Iskon. Ako zelis na Iskon moras na novu centralu, a to znaci i promjena modema jer “stari modem nije kompatibilan s novom centralom” – rijeci nekoga iz Helpdesk sluzbe..

B051LjKo
    Participant

Iskon Flat rate…

Troky
    Keymaster

šmrc… 🙁

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.