Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Nu, vrijeme ide… A tako i moj hardware kopni… Odnosno biva unisten od strane malo demolition mana… Nevjerojatno je koliko stete moze prizaci iz djelovanja dvije male slabasne ruchice…

Aman kad sam se namerachio odjebati VIP jednom za sva vremena, ubace ovu aktiju, i kako god okrenem, VIP bez limita 111 tarifa u pola cijene mi ispada najjeftinija; Potrebujem dva nova telefona, jedan za sebe koji ce potencijalno bit Kvvo Nokja ako iskopam ljink koji je stavio, i jedan za zhenu, koja inzistira na “Soni Eriksonu s džojstikom” i mada mi josh ne vjeruje da se takvi proizvode, ponudila je alternativu u vidu Smartfona!

Mene isti zhivciraju i o istima ne znam nista pa mi treba savjet!

Elem, koji! Pozherljno je da kupovina istog bude dostupna preko vipa, kao i da doplata bude trocifren broj! Sve drugo mi je shpansko selo! Mozhe kakav savjet?!

MiniGun
    Participant

1. nokia http://www.gsmarena.com/nokia_asha_300-4279.php -199 kn uz 111 unlimited 24mj.

2. sony ericsoon http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php 699 kn uz 111 unlimited 24mj.

daklem…trocifrena brojka komple zadovoljena 😉

B051LjKo
    Participant

Uuuu, fala na tipu! Samo hanuma ne voli pisati poruke…

Nego, gledam malo i uokolo… I ne kontam kojeshta!

Evo primjer, Sony Xperia P, u tarifi Extra +, 175 kn mjesechno, dzhabe sve hitler mrezhe plus 250 minuta na druge mrezhe i 500MB ili 1 GB internet prometa, (ne znam vishe napamet) cepa 500 kuna

Tela2 me pak pita tih istih 500 kuna, plus josh 100 kuna mjesecno kroz dvije godine, dakle sve skupa skoro 3 soma kuna! U tarifi Nokaut 150, kamo uopce nemam dzabe minuta! Dakle drobit ću minimalno 250 kn na chaskanje, plus 100 od žuljanja jarma. U čemu je trik! Ili trika nema i jednostavno moraš biti Telac da ti ovo uvale!

Telac pak nudi isti taj fontele,

Dakky
    Participant

Samo mala opaska:

Jedino ako uzmes NOVI broj u Tele2, T-Mobile ili bonbon, dakle na bonove, i onda se prebacis u VIP dobijas 50% popusta svih 24 mjeseca. Otherwise, ako zadrzavas stari broj koji je vec u VIP mrezi, dobivas 50% popusta samo tokom prvih 6 mjeseci.

Dakle, ako ti odgovara novi broj, trk na kiosk preko puta VIP-a, kupis broj i sa njim u VIP 🙂

B051LjKo
    Participant

To me ne sekira… Posaljes mail sa ili / ili, i ili ti daju iste uvjete kao i prebjezima, ili odjavis sve sto je na Vipu i produzid dalje… A i trenutno sam blizi Hitler Telecomu nego Vipu

Dakky
    Participant

Mada ovo nije tema za raspravu o mobilnim tarifama, da ti ne treba novi telefon preporucio bi ti bonove, Simpa stima svima, za 100 kn mjeseceno dobijes automatski 1000 SMS i 1000 MB, a kad aktiviras “Prejaku opciju” (odmah ti skine 50 kn), i 1000 minuta razgovora plus neogranicen SMS i jos 1000 MB prometa. Placas jedino uspostavu poziva od 0.29 lp.

Naravno, meni je ovo super sa 600-700 SMS-ova mjesecno, i taman giga-dvije prometa, ali ako se puno brblja postoje bolje opcije…

edit: kad se sjetim da mi je za istu potrosnju u nekakvoj Team tarifi racun bio preko 500 kn, prezadovoljan sam, a uglavnom je bila takva cijena zbog SMS-a 🙂

MiniGun
    Participant

Uuuu, fala na tipu! Samo hanuma ne voli pisati poruke…

U tom slucaju …moj osobni favorit, pametan kol’ko mora bit za nazvat nekog i primit poziv 😉

http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3950

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.