Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Igra vec par mjeseci Armiju doduse ne bas aktivno, ali sad ima 23 honora i zamolio me da mu predjem E&E jer je to jedini test koji ne moze prec. A buduci da ga je meni Weljo presao ako se ne varam ? (ili netko drugi, nemojte zamjerit!) ni ja ga ne znam kako ga prec. Probali smo se suljat non stop i nikako ni drugi obj ne mozemo rijesiti.

Pa eto dosah ovdje zamolit neku dobru dusu ako je ima i ako joj se da prelazit to doma na svom kompu, bili bi mu jaaaako zahvalni i donjeli bi mu pivu doma 🙂

Ajde pa ako ima zainteresiranih tj voljnih, ostavite post pa se dogovorimo da vam dam user i pass njegov. A decko je stvarno OK i ako bude dobro igrao (fali mu poticaja, zeli SF) mozda nam jednog dana bude i prinova uz naravno vase odobrenje.

Aj pa se cujemo i pozdrav i TNX

Dax

Troky
    Keymaster

Meni su trebala 2 i pol sata da to rijesim ali mislim da ima i jednostavniji nacin…

kopiraj EandE.aao u temp.aao i onda US_Weapons.aao u EandE.aao

Idi na e&e training i trebala bi se otvoriti US weapons mapa… zavrsi ju (samo prosetaj do izlaza), izadji iz igre i kopiraj nazad temp.aao u EandE.aao i pobrisi temp.aao.

Mislim da bi trebalo raditi.

LittleCannon
    Moderator

cheateru stari :p :p :p 😉 !amazed

diGestive
    Participant

nemrem bolivit….pa za to preci je potrebno uvrh glave 1h i kusur..Grooje je naguzio E&E u mislim 1h i nesh sitno, meni osobno je trebalo ako me pamet dobro sluzi oko 1h i pol……Mislim da ovaj post sve govori o “koliko je koji igrac SAM sposoban uciniti”….god damn Dakky….ako ne predjes sam taj trening si totalno zakurac a i isto mozes poruciti i svom novaku. To samo objasnjava tvoje silne upite za vrijeme matcha ” kamo da idem , ili di je di je?, recite mi… ” … di je inventivnost, di je ljepota igranja i smisao za orijentaciju….

no hard feelings ali

Dakky
    Participant

diGe, otkrivas toplu vodu

B051LjKo
    Participant

Daj daj dakky to ti je pizdarija, sto se tice drugog objektiva skroz je jednostavan, samo moras, kad dodjes do “klanca” kamo te upeca puzati po podu (ali sporo necujno) jedno 3 minute i gotovo, treci objektiv je pizdarija jer moras samo uletit u rjecicu i finito…

Dakky
    Participant

ajd probacu veceras…..

Groo
    Participant

U slucaju da ne uspijes evo ti link na nas stari forum pa tamo pogledaj odgovor na jednako pitanje.

Proslo je 8 mjeseci a tvoj frend jos uvijek na 23 honora. %-6

LINK

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Jun 02 2005, 07:52PM ]</span>

Dakky
    Participant

U slucaju da ne uspijes evo ti link na nas stari forum pa tamo pogledaj odgovor na jednako pitanje.

Proslo je 8 mjeseci a tvoj frend jos uvijek na 23 honora. %-6

LINK

to nije taj frend…….

Dakky
    Participant

Troky, samo obavjest – stvar (cheat) radi super 🙂 TNX na tipu !!!

B051LjKo
    Participant

I dakky jebem mu misha, na koju foru MAZGINA sa 70+ honora nije u stanju prijeci pishljivi SF trening????????!!!!?!?!??! nego mora potezati za chitanjem?!?!??!! Jos da ne mozes pogoditi 36 u marksmenshipu ajde, ali ovo… gRRRRRRRRRRRRR?

d3uha
    Participant

jebote bosiljak koja si ti kurwa postao.. pogledaj si vrijeme gejmanja.. a ja se cudim sto mi svaki put kad dodjem na forum svijetli tvoja lampica zelena

B051LjKo
    Participant

Da da, kurvetina totalna… znam – i ne sramim se reci; jebi ga treba vježbati. Vidjemo se (crnogorski dj) na faxu na tekmi…

Dakky
    Participant

I dakky jebem mu misha, na koju foru MAZGINA sa 70+ honora nije u stanju prijeci pishljivi SF trening????????!!!!?!?!??! nego mora potezati za chitanjem?!?!??!! Jos da ne mozes pogoditi 36 u marksmenshipu ajde, ali ovo… gRRRRRRRRRRRRR?

jebiga znas da sam ljen i da mi se ne da, a ne da ne mogu… nisam ti ja za ove otvorene mapa gdje se moras suljat i cekat.. i od kad te metak skine da nemas pojma od kud je… tipa MP/BLIZZ/RT itd. meni je definitivno CQB drazi, zato i peglam sad po WT-u. a u marksmanship sam frendu napravio 37 a mislim da bi u dva 3 pokusaja napravio i 40 .

d3uha
    Participant

..a mislim da bi u dva 3 pokusaja napravio i 40 .

:p :p ajde jednom na lanu cemo probati

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.