HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMFriendly match post br2.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle situacija je slijedeca:

Igra se u Nedjelju 19.06.2005 u 21:00 po nasem vremenu

Server:IP: 80.86.174.5:1716 i PW: icvsri0

Igramo 5v5 ,10 rundi, dakle po 5 na svakoj strani

Prva mapa je SF Sandstorm

Druga po nasem izboru.

Posto je meni apsolutno svejedno na kojoj mapi igramo, prepustio sam vam da sami izaberete, makar je on inzistirao da odmah dogovorimo mape.

Dakle u slijedecim replyma na ovaj post hocu vidjeti slijedece: Ime tko ce igrati i neku mapu koju bi htio igrati

Groo
    Participant

Odlicno. Ja igram.

Sandstorm je u kurcu ali svejedno moze.

Druga mapa. Recimo……..tunnel? Ili nesto od novih. Blizzard ako je vec bio dogovor.

LittleCannon
    Moderator

Nije bilo dogovora o Blizzardu. Stvar je jednostavna. Igramo jednu mapu po njihovom izboru i jednu po nasem.

Za svaki slucaj evo i usporedbe http://aaotracker.4players.de/compareclan.php?clanid=11167

B051LjKo
    Participant

Bosiljak igra, i bira Mountain pass 🙂

Mada bi pipa bila pozeljnija (neovisno sto je Bosiljak truba na pipi), na CSARu smo jaki, Blizzard isto moze, ali i River basin…

Dakky
    Participant

Igroooooo bi i ja.

Mapa – svejedno

diGestive
    Participant

ja igram, mapa – daj sta das, da imam zelje i nemam. Glede Pipe – nemoj te se zavarati , pipa vise nije sto je nekad bila – igra je potpuno drugacija mada nama to ne bi trebalo previse znaciti ali ipak….malo bum razmislil pa javim

Troky
    Keymaster

Ako vam bude falilo igraca tipa ‘rupa u obrani’ ili ‘kamikaza u napadu’ računajte i na mene 😉

LittleCannon
    Moderator

Ah, usput onako vezono uz gore navedenu komparaciju klanova. Ako ste isli pogledati link i vidjeli da smo nekako 50=50 u komparaciji, skrenuo bih vam paznju na njih broj trackanih sati. Tocnije godinu dana kasnije su se registrirali od nas. Ja i Bosiljko smo ih vidjeli u akciji i vjerujte decki jako jebeno igraju

njonjo
    Participant

mene nebude

LittleCannon
    Moderator

Posto mi se ovo cini relativno mlad klan, da ih probamo zajebati na old school osnovi, recimo tipa RiverBasin, ili HQ Raid………….

diGestive
    Participant

Posto mi se ovo cini relativno mlad klan, da ih probamo zajebati na old school osnovi, recimo tipa RiverBasin, ili HQ Raid………….

u potpunosti se slazem 8) 8) 8)

Troky
    Keymaster

ili SF Taiga… nisu ni nju bas puno igrali

Dakky
    Participant

A afaik nasa neka cetvorka je prilicno uhodana na taigi ili arcticu?

LittleCannon
    Moderator

pa ni taiga nije losa ideja

BaXuZ
    Participant

taiga je majka

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.