Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dakle…. pljuc…. malo nam je forum muerto…. i nisam sretna kocka, ajdmo ljudi malo dogodovština iz stvarnog života… svi smo online po cijele dane a teško je post napisati,… nejde to baš tako…

BTW. Igrali smo jučer protiv napuhanaka iz runTd-a, imaju dvojicu novih pucača… ali jebote što su napuhani (Grza i Nulum osobito, takva antipatija da je ul7ra čak i simpatičan uz njih)… groZZno nešto, jednostavno ih čovjek poželi klati… imali smo jeben okršaj na Borderu, ali su bili u jebenoj prednosti, imali su čovjeka više + dva VXovca (animal+netko, obojici ide border jako dobro) a mi (CroNo, Groo, Rimtu i ja petoricu 10-15 honorasha) pa smo lagano pushili (i nimalo ne ostajali dužni)…. Čim su se LUDA i shuPAK spojici na server…. odoše oni….. nije to slučajno…. i zato je LAME, a lameri zaslužuju spankanje…

Groo
    Participant

Kad ti stizes na tu pivu kod mene?

B051LjKo
    Participant

Nemam DVD-a sa sobom (glupan), mogu li se kamo u opatiji kupiti…

Groo
    Participant

Potrazi u bilo kojem kiosku……danas su oni svi postali trgovine mjesovitom robom.

Dakky
    Participant

mogao bi i ja doc na pivu 😉

ArMaDa
    Participant

Evo ti post iz pravog zivota … U krizi sam , razmisljam da li da si kupim comp i igram armiju i naravno ne zaradim nidta ili da se jos malllooo strpim i igram kad se vratim … Vjerujte mi dilema je velika jer svaki dan prolazim pored dellovog ducana sa svakakvim discountima ..lol ,… Ma kakva nikotinska kriza Groo:-)))

B051LjKo
    Participant

HE he, zajebano…. daj si barem učini uslugu i iskoristi Dublin (i cijene pizdarija u dublinu) i kupi kulturnog miška (preporuka mx518) i keks od 512 RAMA 🙂

B051LjKo
    Participant

Eh da ni Audigy2 ne bi škodio (a to bi trebalo koštati nekih 25 ojra…)

ArMaDa
    Participant

Hmmm ne kudi misha kojeg nisi vidio..lolol

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.