Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #408

  LittleCannon
  Moderator

  Dakle situacija je slijedeca. Igra se blizzard.Nekako nam i ne ide kako treba. Odjednom dolaze dvojica iz FuF klana (finska) i pocnu ownati sve okolo. Bili su u defu i rushali su bezobrazno vani. Sto je najgora stvar islo im je, i pobili su dva ili tri puta gotovo cijeli tim zaredom. Lagano pregupiranje i mi sada u assu glumimo def i cekamo ih (zelja za kilovima je nezadrziva jel da?) I bogami docekali ih mi nekoliko puta + Bosiljkove slijepe 203 dva ili tri puta. Uglavnom glavni dogadjaj je slijedeci. Ostanu sami D3uha i jedan fufu. D3ule ga flesne ko budalu, a nas fufu napravi suicide odmah. Nesto prosere o citerima/ghosterima. Mi uzvratimo da je lejmer, aon opsuje i disconnecta se. Posto nismo htjeli da bas tako liso prodje svi mi lijepo odemo za njima i pronadjemo ih na IC-u. Tamo smo ih prvo moralno porazili, a zatim i pobili. Uglavnom moram priznati bili su izdrzljivi i izdrzali su citavih sat vremena.

  Vise im nikada nece pasti na pamet ponasati se kao spupci, a proslu noc ce upamtiti kao najgoru u zivotu on line igranja

  Posebno priznanje ide Bosiljku koji je jos jednom pokazao da je grand master za ispaliti covjeka svojim primjedbama i opaskama.

  #4847

  crono
  Participant

  Evo igram SF CSAR sa FUFicima sasvim pristojno se ponašaju koda juce ništa nije bilo!!

  Čak me jedan FUFić izlječio!!

  #4848

  BaXuZ
  Participant

  FUF jonevane, jedan od top blizzard igraca, jebiga covjek nije naucio da gubi, neka ste ih malo ispilali

  #4849

  B051LjKo
  Participant

  HE he , bio sam i ja danas na CSARU sa fuficama, i gle online su nurmo i jonevane. kako sam s jonevanom u stvarno dobrim odnosima izmjenimo srdacne pozdrave i cak zveknem Hello nurmo koji odvrati, hi :.( , “please not not, I play” (doslovno)… LOL LOL LOL Usput odgovor jonevanea (koji je stvarno Ok dječarac od 15 godina) na moje da me nurbo jučer sat vremena nazivao bliZZard noobom bio je “LOL :D”….

  Vrhunac jučerašnje zabave je definitivno cviljenje fufica sa “ljko leave that 203 and fight like a man”… jer je očito viša sila htjela da ih taracam sa 203com kao muhe u IC defu (na kojem sam s 203com kao dakky s fleshicom po protivnika) i uglavnom su me ubijali ili TKom ili dok sam ja tipKARAO (fufice) !yeti …

  Drugi vrhunac večeri: nakon što ih sat vremena pilim sa jednom te istom porukom: “NURMO WHY DO YOU SUICIDE WHEN FLASHED” pitam ih:

  LjKo: Guys can I ask you a question?

  FuFice: sure

  LjKo:”NURMO WHY DO YOU SUICIDE WHEN FLASHED

  LjKo: “DONT YOU KNOW THAT THAT IS LAME”

  LOL evo opet sam se nasmijao…!blol

  A sad se spajajte jer mi se puca a tko zna kad ću opet moći…

  LOL LOL LOL !lol !lol !lol je sve što ja mogu reći na jučerasšnju zabavu….

  <span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Dec 26 2005, 07:11PM ]</span>

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.