Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle situacija je slijedeca. Igra se blizzard.Nekako nam i ne ide kako treba. Odjednom dolaze dvojica iz FuF klana (finska) i pocnu ownati sve okolo. Bili su u defu i rushali su bezobrazno vani. Sto je najgora stvar islo im je, i pobili su dva ili tri puta gotovo cijeli tim zaredom. Lagano pregupiranje i mi sada u assu glumimo def i cekamo ih (zelja za kilovima je nezadrziva jel da?) I bogami docekali ih mi nekoliko puta + Bosiljkove slijepe 203 dva ili tri puta. Uglavnom glavni dogadjaj je slijedeci. Ostanu sami D3uha i jedan fufu. D3ule ga flesne ko budalu, a nas fufu napravi suicide odmah. Nesto prosere o citerima/ghosterima. Mi uzvratimo da je lejmer, aon opsuje i disconnecta se. Posto nismo htjeli da bas tako liso prodje svi mi lijepo odemo za njima i pronadjemo ih na IC-u. Tamo smo ih prvo moralno porazili, a zatim i pobili. Uglavnom moram priznati bili su izdrzljivi i izdrzali su citavih sat vremena.

Vise im nikada nece pasti na pamet ponasati se kao spupci, a proslu noc ce upamtiti kao najgoru u zivotu on line igranja

Posebno priznanje ide Bosiljku koji je jos jednom pokazao da je grand master za ispaliti covjeka svojim primjedbama i opaskama.

crono
    Participant

Evo igram SF CSAR sa FUFicima sasvim pristojno se ponašaju koda juce ništa nije bilo!!

Čak me jedan FUFić izlječio!!

BaXuZ
    Participant

FUF jonevane, jedan od top blizzard igraca, jebiga covjek nije naucio da gubi, neka ste ih malo ispilali

B051LjKo
    Participant

HE he , bio sam i ja danas na CSARU sa fuficama, i gle online su nurmo i jonevane. kako sam s jonevanom u stvarno dobrim odnosima izmjenimo srdacne pozdrave i cak zveknem Hello nurmo koji odvrati, hi :.( , “please not not, I play” (doslovno)… LOL LOL LOL Usput odgovor jonevanea (koji je stvarno Ok dječarac od 15 godina) na moje da me nurbo jučer sat vremena nazivao bliZZard noobom bio je “LOL :D”….

Vrhunac jučerašnje zabave je definitivno cviljenje fufica sa “ljko leave that 203 and fight like a man”… jer je očito viša sila htjela da ih taracam sa 203com kao muhe u IC defu (na kojem sam s 203com kao dakky s fleshicom po protivnika) i uglavnom su me ubijali ili TKom ili dok sam ja tipKARAO (fufice) !yeti …

Drugi vrhunac večeri: nakon što ih sat vremena pilim sa jednom te istom porukom: “NURMO WHY DO YOU SUICIDE WHEN FLASHED” pitam ih:

LjKo: Guys can I ask you a question?

FuFice: sure

LjKo:”NURMO WHY DO YOU SUICIDE WHEN FLASHED

LjKo: “DONT YOU KNOW THAT THAT IS LAME”

LOL evo opet sam se nasmijao…!blol

A sad se spajajte jer mi se puca a tko zna kad ću opet moći…

LOL LOL LOL !lol !lol !lol je sve što ja mogu reći na jučerasšnju zabavu….

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Dec 26 2005, 07:11PM ]</span>

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.