Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Ja oduševljen, nikad prije nisam ništa čuo o ovoj seriji! Jest da su mi neke stvari bile i preočite već na početku, ali su me uspjeli par puta i iznenaditi, što je osvježenje. Gledao sam prvi dio mini serije sad na HTVu, nadam se da kasnije neće zasrat i otići u banalno… (Star dreck, kapetaničini razgovori sa Leonardom daVinciem i sl.) Kad je nastavak?? Idem nać program na netu negdje…

BaXuZ
    Participant

jel to ona stara galactica koju smo kao klinci gledali?

B051LjKo
    Participant

njet, ovo su novi nastavci…. i krle potpisujem, serija fantastična… navodno svake srijede u 23.15… BTW. Idem u hitnu nabavku stare galactice i zainteresirano mnoštvo može se predbilježiti za kopiju…

Lamb-Lover
    Participant

Ja bi kopiju molim lijepo, posto vjerujem vasem istancanom ukusu :smt109

SuperGnjida
    Guest

Ja gledo…jebena serija.Ja bi isto htio pilot svemirskog lovca! :smt061

Gnjida
    Participant

u jebote…uspio sam se registrirati!Kao što rekoh….iznenadila me ova galaktika….napokon nešto zanimljivo na šugavij TV

B051LjKo
    Participant

Lolčić, nisi li se već regao kao LijepiGnjida…

Odjebaus
    Participant

Ne mogu vjerovat koji ste paceri da ste tek sad skužili novu Galacticu …

Ima mjeseci i mjeseci da doma u DivX-u imam cijeli pilot, cijelu prvu sezonu (12 epizoda) i clieju drugu (20 epizoda) … :smt116

B051LjKo
    Participant

Sviđa mi se što je netko (za razliku od Star treka) mislio i na fiziku pritom…. aviončići ne stanu k’o zakopani kad se pokvari motor (fala kurcu da se netko toga sjetio), po svim krajevima su oni mali thrusterići i još hrpica sitnica koje čovjeka vesele…

Inače, da tek sam sad skužio da je Galaksija fakat dobra 8za razliku od onog dreka s podmornicom, kako se ono zove… ah da SeaQuest…. jebote; što je Kum trilogija u usporedbi s “Blagajnicom koja hoće ići na more” to su Teletabisi u odnosu na retarde iz podmornice…

Inače baš mi paše ovakav termin jednom tjedno i neću ga nabavljati na divx-u…. ali ono što bih htio pogldati jesu epizode stare galaksije… tamo iz osamdesetih…

LittleCannon
    Moderator

sve sto ima ica imam i ja + stare serije. Uvijek se nasmijem kad vidim one stare kacige, a koje su onda izgledale ultra/turbo/mega futuristicke

Balavci jedni, a ja gledao Galacticu ’83 na TVZ-u (ajd sad pitajte sto je TVZ)

RimtuTiTuki
    Participant

sve sto ima ica imam i ja + stare serije. Uvijek se nasmijem kad vidim one stare kacige, a koje su onda izgledale ultra/turbo/mega futuristicke

Koliko dvd-a moram donjet :smt080

KrLe
    Participant

Što je TVZ?

B051LjKo
    Participant

Jebi ga Pepić, nismo svi ’83će bili punoljetni :smt042 :smt042 :smt042

Ganci
    Participant

Jebi ga Pepić, nismo svi ’83će bili punoljetni :smt042 :smt042 :smt042

Pepicu rec da je u rani 40-tima spada pod kompliment po tvojoj teoriji?

Dakky
    Participant

sve sto ima ica imam i ja + stare serije.

bilo bi lijepo da se ponekad pojavis na dc-u i sheras prvu sezonu da se to poskida. tnx 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.