Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

S obzirom da je naš Linus Gates aka kukuruzko (trokinja = kukuruz po Istrijanski) maestralno zajebao Google autoklik scriptom ostali smo bez potencijalnih 50tak klik dolara mjesečno (dobra ideja, jebi ga nije prošla, izgleda da i Google zapošljava programere Bosance kojima je ta stvar očito i prije pala na pamet). Mene interesira da li se oglasi mogu vratiti natrag na stranicu pa da krenemo iznova od nule. Nadalje ukoliko isto nije moguće, da li bi se promjenom smještaja stranice ista radnja mogla omogućiti, jer ako se ne varam čekovi su trebali biti slani na mobievu adresu a je vjerovatno on završio u Crnoj knjižici.

moby
    Guest

Da zavrsio je on[ja], site, i domena 🙁

Ocito i u google-u imaju viska vremena pa malo njuskaju okolo di im nije mjesto 😉

B051LjKo
    Participant

A da posadimo linkove na legendarni http://www.darijan.net i tamo akomuliramo klikove ako se ovdje već ne može ništa učiniti

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Oct 17 2005, 11:28AM ]</span>

BaXuZ
    Participant

google ima botove koji secu po stranicama sa adsima, i na neki meni nepoznat nacin kontrolira klikanje, u svakom slucaju, mislim da je najpametnije da se uzdamo u se i u svoje kljuse, pa svi laganini 50 kn mjesecno u kasicu prasicu

Groo
    Participant

Pa pizda mu jokina.

Troooooooooooooooooky pa šta dođe da hekaš u ime našeg DEMOKRATSKOG klana? &| 😉

Gdje je poll?

Sranje

I gdje je onaj diGe sa objavom tih famoznih tabeliranih uplata?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.