HomeForums[Ri051] Members OnlySiteGoogle oglasi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Primjetite da nema više oglasa u desnom stupcu…

Oglasi su disejblani zbog povrede pravila… iako se meni čini da su disjeblani zbog činjenice da smo se približili cifri od $100, tj. isplati.

Uglavnom, svakodnevno sam pratio situaciju s klikovima i dnevno je bilo u prosjeku <5% klikova što zasigurno nije razlog za povredu pravila.

ALI… prije cca. 7-10 dana bilo je enormnih 40-ak% klikova ako se dobro sjecam i pretpostavljam da je u tome problem.

S obzirom da su govna “jako dobra i poštena” kao i svi amerikanci, nude nam drugu šansu ukoliko se dokaže da tih 40% nije naša greška…. Stoga molim onoga tko se zaigrao kliktajući dotičnog dana da mi se javi tu ili na PM kako bi mogli složiti nekakvu zgodnu priču.

Da nam je na kontu bilo 20ak dolara poslao bih ih sve u kurac, ali jucer je bilo $86 i baš sam se namjerio na to…

njonjo
    Participant

i onda ce se prica tako ponavljati u nedogled, kad bi trebalo platit’, magla….

Ganci
    Participant

ja sam prije par dana kliknuo na 3 ili 4 oglasa, ako je to preko 40% onda sam ja, ali jebote 3 ili 4 oglasa!

BaXuZ
    Participant

ma daj, dat će nam drugu šansu s opcijom da ponovo krenemo od 0 dolara

njonjo
    Participant

to sigurno

B051LjKo
    Participant

Ja kliknem jednom dnevno…. mada mislim da ovo nema veze s nama nego jednostavno odjebu sve manje kad se približi vrijeme za isplatu…. Tko njima brani da se otvore adresu (ili imaju robota za to) i poklikaju 19 puta samo da nas mogu odjebat…

Ljepo im reci da sigurno nije bilo nikakvog namjernog naklikavanja, i da im je priča sranje…. Mjesecima je već sve u redu i sad smog 72 centa kao ne damo vam ništa… Poprilično sam siguran da što god ti njima rekao neće biti ama baš nikakvig efekta… u svakom slučaju napiši im mail, pa kud puklo… bit će prilike da im se najebemo matere…

Mislim da je iluzorno očekivati išta od njih jer je ovo već stara isprobana fora kojom se google kokošari već duže vrijeme…

Dakky
    Participant

Ja ni ne vidim te Google oglase. Adblock je zaaakon 🙂

KrLe
    Participant

Ups, mislim da sam ja kriv. Uredno sam došao na stranicu i kliknuo neki oglas i skužio da je oglas za gospodina x-a. Nisam baš razmišljao u tom trenutku, a i Bosiljko je bio prisutan, pa smo se smijali kako nam ide na živce Mr.X i kako ćemo mu izbit pare koje bezobrazno uzima od retardiranih ljudi…. Sorkač?

KrLe
    Participant

Ali, u svoju obranu, nisu li oni spremni na debile poput mene koje naživcira link koji im se JAKO ne sviđa pa se odluče osvetiti?

EDIT: ne bi li i oni trebali pripaziti kakve oglase stavljaju!? Nešto što vrijeđa inteligenciju prosječnog balkanskog drvosječe treba kazniti, uostalom ovako mogu i reklamirati Mein Kampf ili sličnu gadariju. Zar to ne zaslužuje kaznu!?

Troky
    Keymaster

:smt093 :smt093 :smt093 :smt093 :smt093

:smt021 !opr019hx !opr019hf !hang !opr019ir

KrLe
    Participant

Vidim, sorkač nije upalio. A šta da radim sad, glup sam. Reci im da filtriraju gospodinx.com i da se ovo više neće ponoviti?

Troky
    Keymaster

ma ne sekiraj se… ja sam poslao apeal pa cemo vidjeti… rekli su da ce odgovoriti u roku od 48 sati 🙂

Troky
    Keymaster

odgovorili su… banned from adsense.

B051LjKo
    Participant

Mentalno su retardirani, ne mogu vjerovati da se kompanija te veličine i snage služi ovako očitim i otvorenim prijevarama…

ArMaDa
    Participant

Vidim brat mi je opet u formi… to mu je ostalo od one nagradne igre kad mi nije dao na comp dobrih pola sata jer glasao za sebe…lol

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.