Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Have you ever dreamt of becoming a cool character or hero, like you see in movies, animations, and games?

GunZ is an online game that enables you to realize such a dream! GunZ is not your ordinary gunz fighting game. It allows you to imitate a famous hero, create your own fashion style, and perform a number of different actions such as shooting or stabbing whilst running and jumping on the walls.

What makes GunZ ever better than other games is the fact that the game is available online to all users! In addition, GunZ is 100% FREE to play.

What is an Alternative Shooting Action Game?

GunZ is very similar to other FPS games widely available. However, it also contains elements that are totally different from any other existing FPS games.

Meni se cini fora. Za one koje zanima, evo linka

Link

Nisam ju jos skinuo, ali upravo pokrecem download. Za one s flatrateom (Bosiljko 😉 ) ovo nece biti problem. 132MB.

Javim prve dojmove iako se cini ful fora na prvi pogled……

diGestive
    Participant

meni zvuci kao “ostvarenje svih snova” jednog zatucanog americkog djecarca…..

Dakky
    Participant

Ja downloadao, u mom dc shareu je pa tko zeli – nek izveli

B051LjKo
    Participant

I kakvi su dojmovi; čitaj da li je veliko ili malo veće sranje..

B051LjKo
    Participant

Btw [)4KkY, koja ti je fora s Trinity u sigu; tvoj alter ego je neobična, misteriozna i poprilično sexy hard to get treba? ?! 8)

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri Sep 23 2005, 01:54PM ]</span>

Dakky
    Participant

Kako si me skuzio.

A trinity se u avataru , a ne u “sigu” nasla pukom slucajnoscu sto su u ovaj forum predinstalirene neke avatar slicice, ukljucujuci tu, pa kad sam se registrirao, ta mi se najvise svidjela 🙂

LittleCannon
    Moderator

Kako si me skuzio.

A trinity se u avataru , a ne u “sigu” nasla pukom slucajnoscu sto su u ovaj forum predinstalirene neke avatar slicice, ukljucujuci tu, pa kad sam se registrirao, ta mi se najvise svidjela 🙂

citaj: lako se odrzava kad je posprica

Alazare
    Participant

Skinuo sam igru, igrao je pet minuta i deinstalirao. Steta uzalud bacenih 130 MB. Igra je, oprostite na vulgarnosti, njesra… 😐

Dakky
    Participant

Ha ne znam ja sam ju igrao sat vremena i nisam ju deinstalirao. Lijepo sam level-upao, dobio neke nove iteme za nositi, i fali mi jos 60% do level 3. Expirience je zakon, potezi su mi OK (npr mozes se penjati po zidovima ili pak salto u lijevo raditi i sl).. samo treba skuziti

diGestive
    Participant

Lijepo sam level-upao, dobio neke nove iteme za nositi, i fali mi jos 60% do level 3. Expirience je zakon, potezi su mi OK (npr mozes se penjati po zidovima ili pak salto u lijevo raditi i sl).. samo treba skuziti

OVO JE TAKO PASsE DA NEMRES BOLIVITT…..

Alazare
    Participant

Ma daj Dakky, to su sve vec vidjeni potezi samu u losijoj izvedbi (Max Payne i Enter The Matrix), a oruzja su veca nego sto bi trebala biti i grafika je za kurac. Ako ti je do takve online pucacine kupi Matrix Online i uzivaj… 8)

BaXuZ
    Participant

ma skinite si Serious Sam 2 Demo i relaxirajte se do mile volje

B051LjKo
    Participant

Ili prijeđite na battlefield 2, tamo vam nema laga…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sun Sep 25 2005, 01:04PM ]</span>

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

BaXuZ
    Participant

Nema ga ni u Tekkenu 5

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.